-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarinės gaudynės: apgadinti automobiliai, šūviai iš tarnybinio ginklo, neblaivaus „Opel Astra“ vairuotojo viražai rajone ir mieste

Gruodžio 4-osios vakaras Panevėžyje ir Panevėžio rajono Velžio gyvenvietėje priminė holivudinį veiksmo filmą.
Policija įvykio vietoje
Policija įvykio vietoje / vilkmerge.lt nuotr.

Neblaivus panevėžietis sukėlė eismo įvykį, apgadino tris automobilius, nepakluso pareigūnų reikalavimams, lakstė po miestą ir Velžį, sukeldamas avarines situacijas, kol užspeistas pareigūnų atsitrenkė į stulpą.

Gruodžio 4 d. 21.20 val. Panevėžyje, J.Basanavičiaus gatvėje, automobilio „Opel Astra“ vairuotojas, iš dešinės pusės apvažiuodamas automobilį BMW, jį kliudė, apgadino ir, padidinęs greitį, iš eismo įvykio vietos išvažiavo. BMW vairuotojas, nespėjęs įžiūrėti „Opel Astra“ valstybinių numerių, apie eismo įvykį pranešė policijai,  ir ėmė sekti paskui avarijos kaltininko automobilį.

Pasiekęs Velžį, pažeidėjas stabtelėjo, BMW vairuotojas norėjo išlipti ir su juo pasikalbėti, tačiau tespėjo įsidėmėti tik valstybinių numerių ženklus, nes „Opel Astra“ vairuotojas vėl nurūko. BMW vairuotojas atvyko į policiją.

Pareigūnai nustatė, kad automobilis „Opel Astra“ priklauso 57-erių panevėžiečiui. Automobilio savininkas telefonu pareigūnams paaiškino, kad išvykęs, o jo automobiliu naudojasi sūnus, gyvenantis Panevėžyje, Vyturio gatvėje. Atvykę pareigūnai namo kieme pamatė stovintį apgadintą „Opel Astra“ automobilį. Į kiemą įeiti pareigūnai negalėjo, nes savo teritoriją budriai saugojo keturkojis sargas. Teko pažadinti automobilio savininko sūnų. Pastarasis pareigūnams paaiškino, kad nieko nežino apie eismo įvykį.

Pareigūnams bekalbant su automobilio „Opel Astra“ savininko sūnumi, ramiai sau stovėjęs automobilis staiga išvažiavo iš kiemo, stabdomas nestojo. Paaiškėjo, kad automobilio raktelius pasiėmė savininko dukters draugas, policijai gerai žinomas panevėžietis K. K., g. 1980 m.

Persekioti bėglį pradėjusiems pareigūnams teko panaudoti šaunamąjį ginklą, iš miesto vėl atsidurti Velžyje, kur automobilį „Opel Astra“ sumėtė, jis atsitrenkė į vieno policijos patrulių ekipažo automobilį, taranavo kitą, bet užspeistas atsitrenkė į stulpą ir ... sustojo. Vairuotojui nustatytas 1,64 promil. girtumas. Paaiškėjo, kad teisės vairuoti jis neturi. Teisme K.K. teks atsakyti ne tik už vairavimą neblaiviam, neturint tam teisių, eismo įvykį, bet ir už pasišalinimą iš eismo įvykio vietos bei teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų nevykdymą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius