Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieną grupinį pasimatymą su laisvo elgesio moterimi trys draugai prisimins visą gyvenimą

Vilniaus teismas išnagrinėjo baudžiamąją bylą, kurioje trys vyrukai iš Kaišiadorių rajono kaltinami iškviečiamos merginos prievartavimu, žaginimu ir apiplėšimu. Tiesa, vienas iš kaltinamųjų nuosprendžio nebesulaukė – jis žuvo autoavarijoje.
Telefonu iškviečiamos moters išžaginimo byla, saugant nukentėjusiosios interesus, išnagrinėta neviešame teismo posėdyje.
Telefonu iškviečiamos moters išžaginimo byla, saugant nukentėjusiosios interesus, išnagrinėta neviešame teismo posėdyje. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

„Planas-chuliganas“ trim draugams atsirūgo. Kai pakvipo kalėjimu, Mantas S. bičiuliams esą pareiškė už grotų tikrai nesėsiąs. Prasitarė, kad jeigu kas nors jam atsitiks, nenori būti palaidotas, o kremuotas. Tokios jauno vyro užuominos paliko neatsakytų klausimų dėl avarijos, kai BMW Kaune didžiuliu greičiu rėžėsi į stulpą, Mantas žuvo.

Velionio atžvilgiu iškelta baudžiamoji byla dėl laisvo elgesio merginos seksualinio prievartavimo, žaginimo ir apiplėšimo, mirus kaltinamajam, turės būti nutraukta.

Kiti du šios istorijos dalyviai – Gediminas Kavaliauskas ir Nerijus Levickas – laukia balandžio 5-osios, kai išgirs teismo nuosprendį.

Ne tik nesumokėjo, bet ir apiplėšė

Ieškodami malonumų, trys draugai ir kaimynai iš Kaišiadorių rajono prisidarė nemalonumų, kurių nepamirš visą gyvenimą.

Kaip 15min.lt pasakojo teisiamų vaikinų giminaičiai, Mantas (gim. 1985 m.) nuomojosi būstą Vilniuje, o bendraamžiai jo draugai Gediminas ir Nerijus atvyko į sostinę gavę statybų užsakymą – kasti šulinį. Pasinaudodamas tuo, kad jo merginos visą savaitgalį nebus namuose, Mantas pakvietė pasilinksminti „į plotą“ du savo bičiulius.

Kaltinamasis Gediminas Kavaliauskas
Kaltinamasis Gediminas Kavaliauskas

Teigiama, kad kūniškus malonumus už pinigus siūlančios moters skelbimą kompaniją surado internete. Paskambinę sužinojo kainą: valanda – 100 litų.

Su plaštake kalbėjęs vyras pasiūlė 500 litų, jei trisdešimtmetė atvažiuos ir dar atveš alkoholio.

Nerijų L. ginanti advokatė įsitikinusi, kad vilnietė turėjo įvertinti riziką, o rizikavo ji tikriausiai dėl gero uždarbio: „Suaugusi moteris pati turėjo suprasti, kad jos laukia ne vienas žmogus...“

Vaikinai neslėpė paeiliui turėję lytinių santykių su viešnia, tačiau tikina, kad seksas buvo abipusiu sutarimu.

Prokuratūros duomenimis, kompanija turėjo ginklą, kuriuo nukentėjusiajai buvo grasinama.

Kaip buvo iš tikrųjų, keletą mėnesių bandė aiškintis bylą neviešuose posėdžiuose nagrinėjęs Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Valerijus Paškevičius.

Tačiau panašu, kad didžiausios problemos kilo, kai vaikinai nutarė moterimi ne tik pasinaudoti, bet ir iš jos pasipelnyti.

Pagal kaltinamąjį aktą, du iš trijų kaltinamųjų (Mantas S. ir Gediminas K.) damą 2011 m. rugpjūčio 20 d. naktį viename bute sostinės Gabijos gatvėje apiplėšė – panaudoję smurtą, atėmė jos grandinėlę ir vėliau pardavė.

Ne tik negavusi atlygio už vizitą pas šią trijulę, bet ir apiplėšta vilnietė pasiskundė policijai dėl išžaginimo ir užpuolimo.

Tragiška BMW avarija Kaune

Netrukus visi trys įtariamieji atsidūrė už grotų. Prokurorai paskyrė jiems kardomąsias priemones ir iki teismo paliko laisvėje.

Pirmajam ši laisvė nesuteikė laimės Mantui S.

Kaltinamasis Nerijus Levickas
Kaltinamasis Nerijus Levickas

2012 m. lapkričio 11-osios naktį, apie 2 val., trys draugai važinėjosi Kauno gatvėmis.

Teigiama, kad prieš važiuojant namo galingą 5-osios serijos BMW vairavęs Mantas pasiūlė visiems draugams „pralėkti paskutinį kartą“ Savanorių prospektu.

Pasivažinėjimas su vėjeliu baigėsi tragiškai – trijų litrų darbinio tūrio variklį turinti mašina rėžėsi į troleibusų kontaktinio tinklo atramą, metalinius gatvės atitvarus.

Vairuotojas žuvo, o jo keleiviai N.Levickas (teisiamasis šioje byloje) ir 22 metų Ramūnas U. buvo sužeisti. Sumaitotoje mašinoje buvo ir vieno iš keleivių šuo.

Interneto svetainės „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo Mariaus K. padaryme vaizdo įraše užfiksuota, kaip dramatiškai įvykio vietoje dirbo ugniagesiai gelbėtojai, stengdamiesi kuo greičiau iš automobilio ištraukti prispaustą žmogų (žr. filmuotą medžiagą).

VIDEO: Avarija Kaune Savanorių pr. ir gelbėjimo operacija vaduojant žmones

Avariją ir draugo žūtį išgyvenęs Nerijus išvadų nepadarė. Keletą sykių jis piktybiškai neatvyko į baudžiamosios bylos nagrinėjimą, posėdžiai žlugo. Todėl prokurorai kreipėsi į teismą, kad N.Levickui būtų skirta griežčiausia kardomoji priemonė. 2013 m. sausį teismas leido suimti šį kaltinamąjį trims mėnesiams. Dabar į posėdžius jį atveža konvojaus pareigūnai.

Bylą kuruojanti prokurorė neviešo proceso pabaigoje konstatavo, kad G.Kavaliauskui ir N.Levickui pareikšti kaltinamai pasitvirtino. Prokuratūros atstovė jiems abiems už seksualinę ir fizinę prievartą siūlo skirti realias 4 metų laisvės atėmimo bausmes.

Nukentėjusia pripažinta moteris šioje byloje pareiškė 1 200 litų civilinį ieškinį neturtinei žalai atlyginti. Iš kiekvieno kaltinamojo už patirtą skriauda ji reikalauja po 600 litų. Grandinėlė, kurią vyrai iš jos atėmė, rasta ir grąžinta nukentėjusiajai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius