-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vietoj gimtadienio šventės – nuosprendis

Vilnietis teisinosi iš „Ermitažo“ vogęs, nes trūko pinigų puotai surengti.
Akropolis
„Akropolis“ / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas, išnagrinėjęs baudžiamąją bylą, paskelbė nuosprendį anksčiau šešis kartus teistam (praėjusių metų balandį atlikusiam bausmę ir išleistam iš Alytaus pataisos namų) D.L. (gim. 1978 m.).

Jis pripažintas kaltu dėl pasikėsinimo pagrobti svetimą turtą iš saugyklos ir nuteistas 45 parų areštu, pirmadienį informuoja teismo atstovas ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Audris Kutrevičius.

D.L. nuteistas už tai, kad 2010 metų sausio 14 dieną sostinės prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ įsikūrusioje parduotuvėje „Ermitažas“ be leidimo atidarė vitriną, ištraukė atstumų matuoklį, kurio vertė 499 Lt, ir laidų ieškiklį su ekranu, kurio vertė 149 Lt, paslėpė šias prekes po drabužiais ir bandė išeiti nesumokėjęs, tačiau už kasų buvo sulaikytas apsaugos darbuotojų.

D.L. kaltę pripažino, paaiškino, kad artėjo gimtadienis, jis niekur nedirba, todėl nutarė pavogti kelias prekes, jas vėliau parduoti ir taip prasimanyti pinigų šventei. Kaltinamasis paaiškino, kad  atidarė parduotuvės vitriną, išėmė du prietaisus, juos padėjo į lentyną prie kitų įrankių. Bijodamas būti sulaikytas, D.L. iš pradžių išėjo iš parduotuvės, vėliau į ją grįžo, pasiėmė šiuos du prietaisus ir paslėpė po megztiniu. Su šiomis prekėmis jis praėjo pro kasas nesusimokėjęs ir buvo sulaikytas apsaugos darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius