Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vietoj skrydžio į Londoną – kelionė į Kauno policijos areštinę

Kauno oro uoste ir pasienyje su Lenkija VSAT pareigūnai sulaikė du vyrus, įtariamus nusikaltimais. Jungtinėje Karalystėje gyvenančio lietuvio ieškojo Kauno policija, o tauragiškio – Alytaus pareigūnai.
Oro uoste
Asociatyvinė iliustracija: oro uoste / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmadienį Kauno oro uoste pasieniečiai patikrino reisu į Londoną vykusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, kad 25 metų lietuvis, nuolat gyvenantis Jungtinėje Karalystėje, turi nemalonumų su teisėsauga. Iš Lietuvos išvykti ketinusio vyro duomenis informacinėse bazėse tikrinę VSAT pareigūnai nustatė, kad jo kaip asmens, įtariamo nusikaltimo padarymu, ieškojo Kauno policijos pareigūnai. Lietuvio paieška paskelbta šių metų rugpjūčio pabaigoje.

Apie ieškomojo sulaikymą pasieniečiai pranešė paieškos iniciatoriui. Vyrui neleista išvykti į užsienį. Tą pačią dieną jis perduotas atvykusiam policijos konvojui.

Dar vienas teisingumo vengęs vyras antradienį naktį sulaikytas prie sienos su Lenkija. VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu patikrinti sustabdė iš Lietuvos į Lenkiją vykusį automobilį „Volvo V70“ angliškais valstybiniais registracijos numeriais.

Prie vairo sėdėjęs 35 metų Tauragės gyventojas pasieniečiams pateikė tvarkingus transporto priemonės dokumentus, tačiau duomenis apie šį vairuotoją tikrinę VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad vyras yra ieškomas. Nustatyta, kad nuo šių metų rugsėjo pradžios tauragiškio paiešką paskelbė Alytaus policija. Vyras yra įtariamas kažkokio nusikaltimo padarymu.

Tauragiškį Kalvarijos pasieniečiai sulaikė ir tą pačią dieną perdavė atvykusiems Alytaus policininkams. „Volvo V70“ saugomas Kalvarijos užkardoje, pasakojama VSAT atstovų antradienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius