Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vievyje automobilis pervažiavo berniuko koją, vairuotojas vaiko mamai nukentėjusį padėjo įkelti į automobilį ir nuvažiavo

Elektrėnų policija, gavusi pranešimą, kad ketvirtadienį Vievyje automobilis pervažiavo vaiko koją, pradėjo tyrimą ir ieško iš įvykio vietos pasišalinusio vairuotojo.
Elektrėnų policija
Elektrėnų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip redakcija sužinojo Vilniaus apskrities policijoje, ketvirtadienį apie 8.30 val. Elektrėnų policija sulaukė skambučio iš vietos ligoninės. Slaugytoja pareigūnams pranešė, kad moteris gydytojams atvežė 2006 m. gimusį berniuką, kuriam automobilis pervažiavo dešinę koją.

Vaikui nustatytas kojos lūžis. Uždėjus gipsą, berniukas paleistas gydytis namo.

Policijai pradėjus domėtis įvykiu nustatyta, kad incidentas įvyko Vievyje, Šviesos g., prie mokyklos. Vaiko koją pervažiavęs vairuotojas sustojo ir berniuko mamai padėjo jį įkelti į moters automobilį. Moteris vaiką nuvežė į ligoninę, o berniuko koją pervažiavęs vairuotojas sėdo į savo mašiną ir nuvažiavo.

Berniuko mama policijai sakė, kad nei automobilio markės, nei valstybinio numerio ji neįsidėmėjo. Moteris tik pasakė, kad automobilis buvo pilkas.

Elektrėnų policija dėl šio įvykio pradėjo tyrimą ir ieško vaiko koją pervažiavusio vairuotojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius