Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vileikių pasieniečiams įkliuvo 4 pažeidėjai ir rūkalams gabenti pritaikyta mašina

Tą pačią naktį Pagėgių rinktinės Vileikių užkardos pasieniečiai savo saugomame sienos ruože sulaikė įtartiną ketveriukę, manoma, laukusią atgabenamo neteisėto krovinio.
Pažeidėjų automobilis
Pažeidėjų automobilis / VSAT nuotr.

Valstybės sienosa apsaugos tarnyba praneša, kad VSAT pareigūnai ties Šilutės rajono Paleičių kaimu užfiksavo Nemuno link važiuojantį automobilį Subaru Legacy, o netrukus pastebėjo ir jo link einančią grupelę asmenų. Pastarieji ir iš mašinos išlipęs vairuotojas, pastebėję artėjančius pasieniečius, pasislėpė Nemuno pakrantėje augančiuose krūmynuose.

Į įvykio vietą Vileikių užkardos patruliai iškvietė kinologą su tarnybiniu šunimi. Keturkojo pasieniečių talkininko uoslė nenuvylė – netrukus jis surado keturis besislapsčiusius bėglius.

Nustatyta, kad visi sulaikytieji – trys devyniolikmečiai ir 27 metų vyras – yra Tauragės miesto bei rajono gyventojai. Nė vienas jų neturėjo leidimo būti čia nužymėtoje valstybės sienos apsaugos zonoje.

Netoliese aptiktas ir likimo valiai paliktas automobilis Subaru Legacy. Paaiškėjo, kad iš mašinos salono išimtos visos keleivių sėdynės, galiniai automobilio žibintai uždažyti baltais dažais, o pati transporto priemonė yra be jokių valstybinių registracijos numerių.

Automobilis laikinai saugomas Vileikių užkardoje, o visiems tauragiškiams pradėtos administracinės teisenos dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius