Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkaviškio rajone dega 100 hektarų pieva, ugnis artėjo prie miško (papildyta 21.25 val.)

Didelės ugniagesių pajėgos Vilkaviškio rajone gesina degančią pievą, liepsna artėjo prie miško, tačiau ją pavyko atkirsti. Liepsna išplitusi 100 hektarų plote.
Dega pieva
Dega pieva / 15min.lt skaitytojo Mindaugo nuotr.

Pranešimą apie tai, kad Gražiškių seniūnijoje, greta Vygrelių kaimo dega pieva, ugniagesiai trečiadienį gavo apie 15.24 val. Gelbėtojams atvykus į gaisro vietą paaiškėjo, kad dega apie 100 hektarų pievos, vėjas liepsną nešė miško link.


Žiūrėti Vilkaviškio rajone dega 100 hektarų pievos didesniame žemėlapyje

Po kiek laiko ugniagesiams pavyko atkirsti liepsną nuo miško, tačiau trečiadienio pavakare pieva tebedegė didžiulėje teritorijoje.

Gaisro gesinime dalyvauja penkios autocisternos, apie incidentą informuoti Marijampolės apskrities ugniagesiai ir civilinės saugos specialistai. Teigiama, kad pavojaus pastatams nėra.


Žiūrėti Vilkaviškio rajone dega 100 hektarų pievos didesniame žemėlapyje

Tračiadienį dar vienas didelis gaisras kilo Zarasų rajone. Čia iš pat ryto greta Čepeliškių kaimo užsiliepsnojo 10 hektarų miško. Gesinti šio gaisro buvo nusiųstos septynios autocisternos, išvyko miškininkai.

Papildyta 21.25 val.: Maždaug 20.54 val. gaisras buvo lokalizuotas, ugnis plitimas pažabotas. Tuo metu įvykio vietoje dirbo septynios autocisternos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius