Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkaviškio rajone degė klebonijai priklausantis namas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruoti 23 gaisrai bei 9 kiti gelbėjimo darbai, kuriuos atliko šalies ugniagesiai gelbėtojai. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Trečiadienį ryte apie 6.30 val. Utenos rajone, Degsnio kaime, kaip spėjama, buvo padegtas grupei savininkų priklausantis apleistas, nenaudojamas pastatas. Ugnis nuniokojo pastato stogą, o įvykio aplinkybės aiškinamos.

Apie 8.35 val. Vilniaus rajone, Dusinėnų kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas Melioratorių gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, mūrinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė stogas ir perdengimas, viduje buvę sendaikčiai. Laimė, ugniagesiams pavyko nuo ugnies apsaugoti šalia stovintį medinį namą, o gaisro aplinkybės tiriamos.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 12.40 val. užsidegė ir Šalčininkų rajone, Turgelių kaime, Gėlių gatvėje. Gaisro metu supleškėjo medinio pastato stogas, apie 3 tonos šieno, 3 tonos šiaudų, 2 tonos grūdų, stipriai apdegė sienos. Ir šio gaisro priežastis bei nuostoliai tikslinami.

Apie 9.50 val. gaisras kilo Vilkaviškio rajone, Vištyčio miestelyje, Vytauto gatvėje stovinčiame klebonijos gyvenamajame name. Per gaisrą apdegė dalis katilinės perdengimo, nuardyta apie 3 kv. m lubų, aprūko patalpos. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 13.50 val. Joniškio rajone, Pročiūnų kaime, dėl gedimų elektros instaliacijoje, užsidegė traktorius ,,Belarus”. Per gaisrą išdegė traktoriaus kabina, nuo karščio išdužo jos stiklai.

Apie 18 val. Plungės rajone, Kepurėnų kaime, užsiliepsnojo ir visiškai sudegė lauko virtuvė. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Ketvirtadienio rytą apie 4.20 val. Vilniuje, Kirtimų gatvėje, užsidegė Rusijos firmai priklausanti sunkvežimio priekaba. Atskubėjus ugniagesiams, atkabintoje nuo sunkvežimio priekaboje degė maišeliuose sukrauta medžio anglis. Per gaisrą sudegė ir buvo apgadinta apie pusę maišelių iš 3 tūkst. 610 vienetų buvusių priekaboje. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius