Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkikas Vilniuje netilpo po viaduku (nuotraukos, video)

Pirmadienį vakare vilkiko „Scania“ vairuotojas neįvertino savo sunkiasvorės transporto priemonės matmenų ir nuplėšė dalį statomo viaduko konstrukcijų.
Įvykio vietoje
Vilkikas netilpo po viaduku. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Eismo įvykis užfiksuotas Vilniuje, Oslo gatvėje, po 21 val.

Gariūnų link važiuodamas vilkikas „Scania“ su priekaba kliudė virš šios gatvės, greta Lazdynų, statomo viaduko metalines konstrukcijas. Pasirodė, vilkiko priekaba buvo per aukšta ir tiesiog netilpo po viaduku.

Vilkiko vairuotojas vėliau pasakojo, kad baigiantis darbo valandoms važiavo su tuščia priekaba, be krovinio, į stovėjimo aikštelę. Priešais statomą viaduką stovi kelio ženklas, nurodantis, kad po viaduku draudžiama važiuoti automobiliams, kurių aukštis didesnis nei 4 metrai. Vairuotojas buvo įsitikinęs, kad jo vilkiko aukštis yra mažesnis, tačiau pasirodė, kad klydo: vilkikas tilpo po viaduku, tačiau priekaba pasirodė esanti per aukšta.

Priekaba taranavo viaduko metalines konstrukcijas. Viena maždaug dviejų tonų svorio sija nulūžo ir liko pasvirusi kyboti ant priekabos.

Į įvykio vietą atvyko viaduką statančios bendrovės atstovai, jie turi įvertinti, ar dėl incidento nekilo grėsmės viso viaduko patvarumui ir saugumui.

VIDEO: Vilkikas apgadino statomą viaduką (Vilniaus policijos filmuota medžiaga)

Statybų bendrovės darbininkai nusprendė vilkiko vairuotojui padėti atsikratyti neplanuoto „krovinio“ – apie 22.40 val. vilkikas turėjo pajudėti atbulas viaduko link, o čia statybų bendrovės kranas nukels plieninę siją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius