Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus centre užfiksuotas ekshibicionistas – policija jo taip ir nesučiupo

Pirmadienio rytą 15min fotožurnalistas Vilniaus krantinėje pastebėjo įtartiną vyrą, kuris nusimovęs kelnes viešai tenkina savo aistrą šalia pėsčiųjų tako. Apie tai iškart buvo pranešta bendruoju pagalbos telefonu 112. Netrukus atvykę jauni policijos pareigūnai taip ir nepatikrino krūmų, kuriuose pasislėpė vyriškis. Ekshibicionistas pabėgo.
Ekshibicionistas Vilniaus centre
Ekshibicionistas Vilniaus centre / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pirmadienio rytą eidamas per sostinės Žirmūnų tiltą 15min fotožurnalistas pastebėjo Neries krantinėje įtartinai besielgiantį vyriškį. Nors jis buvo toli, tačiau atrodė, kad stovi nusimovęs kelnes ir stebi negausius praeivius.

Fotografas nusileido į kitą upės pusę ir toliau sekė keistai besielgiantį vyriškį. Tuo metu jis jau vaikščiojo apsirengęs, tačiau netrukus vėl nusimovė kelnes ir nesislėpdamas pradėjo masturbuotis viduryje pėsčiųjų tako.

Buvo susisiekta su Bendruoju pagalbos centru 112 ir pranešta apie, tai kas šiuo metu vyksta vilniečių pamėgtoje pėsčiųjų ir dviratininkų zonoje – vos keli šimtai metrų nuo Gedimino pilies.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ekshibicionistas Vilniaus centre
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Krantinė, kurioje buvo pastebėtas ekshibicionistas

Ekshibicionistas, tai nusimaudavo kelnes, tai jas užsitraukdavo, pritūpdavo ar kitaip keistai elgdavosi. Kartais pasitraukdavo į krūmus, o kartais atsistodavo viduryje pėsčiųjų ir dviračio tako. Tuo metu pro šalį praėjo keletas moterų ir merginų.

Vyriškis stengdavosi joms nestoti skersai kelio, tačiau ypatingai ir nesislėpdavo.

Kol į įvykio vietą važiavo policijos pareigūnai, ekshibicionistas nuėjo į prie Žirmūnų tilto esančius krūmynus. Maždaug tuo metu pravažiavo policijos pareigūnų ekipažas. Tą akimirką juos skyrė kelios dešimtys metrų.

Apie tai dar kartą pranešta 112 operatorei ir paprašyta, kad sujungtų tiesiogiai su ekipažu – tuomet būtų galima tiesiogiai nukreipti pareigūnus į vietą, kurioje pasislėpė vyriškis.

Nors policija po kurio laiko ir paskambino, bet tai nebuvo patruliuojantys pareigūnai. Jiems tik perdavinėjo informaciją. Galų gale buvo sutarta, kad fotožurnalistas pereis į kitą upės pusę ir besiblaškančiam ekipažui parodys vyriškio nuotrauką, požymius ir pusę, link kurios jis pasišalino. Praėjo dar keletas minučių.

Jauni policijos pareigūnai pasižiūrėjo filmuotą medžiagą, paklausė, kur nuėjo vyriškis ir... nuvažiavo į priešingą pusę. 15min žiniomis, iki šiol šis žmogus nėra sulaikytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius