-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus policija ieško trijų avarijų liudytojų

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriuje atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl keleto eismo įvykių Vilniuje, kurių dalyviai policijai nėra žinomi.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Vilniaus policija kviečia atsiliepti liudytojus avarijos, įvykusios rugpjūčio 15 d., apie 23 val.  Tądien Pramonės g., ties 15 pastatu nežinomas automobilis partrenkė pėsčiąjį ir nuvažiavo iš įvykio vietos. Nukentėjo pėsčiasis.

Taip pat ieškomi rugpjūčio 17 d., apie 9 val. Antakalnio g., įvykusio avarijos liudytojus, Reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, ties 124 pastatu susidūrė troleibusas ir dviratininkas. Nukentėjo dviratininkas, troleibusas iš įvykio vietos nuvažiavo.

Liepos 19 d., apie 20.30 val., S. Batoro g. ir  Pergalės g. sankryžoje nežinomas automobilis partrenkė pėsčiąją ir ją sužalojo. Automobilio vairuotojas pėsčiąją parvežė namo ir nuvažiavo.

Galinčių suteikti informacijos apie eismo įvykius, policija prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją V. Stasevičių, tel. (8 5) 271 9583, Giraitės g. 3, 442 kab., el. paštas valdas.stasevicius@policija.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius