Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija prašo pagalbos ieškant dingusių sutuoktinių

Pirmadienį apie 20 val. Vilniuje, iš buto, esančio Skroblų g., išėjo ir iki šiol negrįžo Osvaldas Dumbris (gim. 1947 m.) ir Leokadija Dumbrienė (gimusi 1955 m.).
Dingę sutuoktiniai
Dingę sutuoktiniai / Policijos nuotr.
Policijos nuotr./Dingę sutuoktiniai
Policijos nuotr./Dingę sutuoktiniai

Dingusiųjų požymiai: Osvaldas Dumbris  apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo su kuprele, žilų plaukų sušukuotų į šoną,  vilkėjo juodą sintetinio pluošto striukę su dirbtinio kailio apykakle, mūvėjo juodos spalvos džinsines kelnes, avėjo juodos spalvos batus; Leokadija Dumbrienė apie 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsiai rudų dažytų neilgų plaukų,  dėvėjo baltos spalvos beretę, vilkėjo ilgą juodos spalvos sintetinio pluošto striukę su gaubtu, mūvėjo juodos spalvos kelnes, avėjo juodos spalvos batus.

Antradienį Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusių be žinios asmenų.

Mačiusius ar informacijos turinčius asmenis apie dingusius sutuoktinius prašytume pranešti telefonais Vilniuje (8 5) 271 6007, (8 5) 271 6008 arba bendruoju pagalbos centro telefono numeriu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius