Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija trečiadienį sumedžiojo dešimt prostitučių

Trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai, siekdami išaiškinti besiverčiančius prostitucija asmenis ar atlygintiną naudojimąsi prostitucijos paslaugomis, tyrė atvejus, susijusius su internete ar leidiniuose siūlomomis prostitucijos paslaugomis.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, nustatyta, kad 10 merginų siūlė prostitucijos paslaugas. Iš šios dešimties dvi merginos teikė prostitucijos paslaugas masažų salonuose.

Dvi merginos policijai įkliuvo pirmą kartą, todėl už Administracinių teisės pažeidimų kodekso 1821str. 1 d. numatytą administracinį teisės pažeidimą joms gresia bauda nuo 300 iki 500 litų.

Kitų aštuonių merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismams pagal teritorinę priklausomybę, nes šio pobūdžio teisės pažeidimą per metus jos yra padariusios jau antrą kartą – už tai gresia bauda nuo 500 iki 1 000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius