Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policijos patruliai per vieną naktį sulaikė šešis įtariamuosius

Vilniaus policija praneša, kad policijos patruliai per vieną naktį sostinėje sulaikė šešis įtariamuosius.
Antrankiai
Antrankiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Vagystė Narkotikai

Kaip informuoja Vilniaus policija, penktadienio rytą, apie 5.52 val. Vilniuje, Justiniškių gatvėje, „Lūžių“ visuomeninio transporto stotelėje, du vaikinai atėmė rankinę su pinigais iš pašto darbuotojos J.G. (gim. 1943 m.) ir pabėgo Taikos gatvės link.

Žinodami plėšikų požymius, policijos patruliai netrukus sulaikė A.P. (gim. 1990 m.) ir E.K. (gim. 1990 m.). Įtariamieji iš pradžių tvirtino einantys į mokyklą, nors nuo jų sklido stiprus alkoholio kvapas. Pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto 6-ąjį policijos komisariatą, jaunuoliai prisipažino padarę nusikalstamą veiką ir papasakojo, kurioje vietoje išmetė pagrobtą rankinę.

Nukentėjusioji atpažino įtariamuosius, o pas vieną iš jų buvo rasti iš J.G. pagrobti pinigai.

Taip pat penktadienio rytą, apie 4.29 val., policijos patruliai gavo pranešimą apie maždaug 300 metrų spalvotojo metalo elektros kabelio vagystę Vilniuje, Lentvario gatvėje. Žinodami įtariamųjų požymius, apie 5 val. ties Lentvario gatvės 7-uoju namu pareigūnai pastebėjo iš miškelio išeinantį įtartiną vyriškį. Jis nesėkmingai bandė pabėgti nuo patrulių.

Aptiktas ir maišas su paruoštu išvežti, įtariama, vogtu elektros kabeliu. Sulaikytasis A.K. (gim. 1949 m.) pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto 2-ąjį policijos komisariatą.

Ketvirtadienį apie 20 val. Vilniuje, Minties gatvėje, sustabdytas automobilis „WV Passat“ ir patikrinti jo keleiviai L.Ž. (gim. 1978 m.), A.A. (gim. 1985 m.) bei S.K. (gim. 1981 m.). Pas vyriškius rasti keturi plastikiniai maišeliai su, įtariama, amfetaminu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat ketvirtadienį apie 16.45 val. į Vilniuje, Rinktinės gatvėje, esančią vaistinę „Camelia“ užėjo šaliku veidą užsidengęs jaunuolis ir, grasindamas į ginklą panašiu daiktu, pareikalavo pinigų. Farmacininkei paspaudus pavojaus mygtuką jaunuolis pabėgo. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius