Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone gaisras nusiaubė privatų namą (nuotraukos)

Penktadienį didelis gaisras Vilniaus rajone nusiaubė privatų namą. Žmonės per incidentą, pirminiais duomenimis, nenukentėjo.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Vilniaus ugniagesių nuotr.
Temos: 2 Riešė Namas

Pranešimą apie gaisrą greta Vilniaus esančiame Didžiosios Riešės kaime, Miglės g., Vilniaus ugniagesiai gavo apie 12.03 val. Į gaisravietę buvo pasiųsti penki automobiliai - trys autocisternos, vandens atvežimo automobilis ir štabo automobilis.

Pirmoji ugniagesių komanda apie 12.14 val. atvykusi į gaisro vietą privataus namo stogą rado degantį atvira liepsna. Nuo degančio namo į dangų kilo tiršti dūmai, kuriuos, pasak liudininkų, matė beveik visa Didžioji Riešė.

Jau 12.28 val. su specialiais kvėpavimo aparatais gaisrą gesinti pradėję gelbėtojai ugnies plitimą sustabdė, gaisras buvo lokalizuotas.

Ugniagesiai teigia, kad ugnis nuniokojo namo stogą, sudegė garaže stovėjęs visureigis. Pirminiais duomenimis, žmonės per gaisrą nenukentėjo.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai laiku užkirto kelią galimai didesnei nelaimei. Gelbėtojai teigia, kad jiems pavyko laiku iš garažo išnešti didelius dujų, deguonies ir angliarūgšties balionus. Sunku prognozuoti galimas pasekmes, jei bent vienas jų būtų sprogęs.

Įtariama, kad gaisras galėjo kilti nuo netvarkingos krosnies ar dūmtraukio. Tikslias gaisro priežastis turi nustatyti ugniagesių ekspertai.

Gaisro nuostoliai kol kas nežinomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius