Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajono policija sulaikė stambų kontrabandinių cigarečių krovinį

Pirmadienį apie 12.30 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai, atlikdami prevencines priemones, skirtas kovai su neteisėta akcizais apmokestinamų prekių apyvarta, garaže Gamyklos g., Marijampolio kaime, aptiko apie 140 tūkst. 200 pakelių cigarečių su Rusijos Federacijos bei Baltarusijos Respublikos banderolėmis ir tris ten besidarbuojančius vyrus.
Kontrabandinės cigaretės garaže
Kontrabandinės cigaretės garaže / Vilniaus rajono policijos nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus r. policijos pranešime, kontrabanda užsiimantys asmenys, norėdami išvengti atsakomybės, vis ieško naujų būdų paslėpti nuo policijos pareigūnų neteisėtai gabenamas, laikomas ar realizuojamas prekes. Šiuo atveju minėti vyrai ant dėžių klijavo etiketes su užrašu latvių kalba „bulvių krakmolas“. Realizavus šias kontrabandines cigaretes, būtų gauta apie milijoną litų pajamų.

Už neteisėtą disponavimą akcizais apmokestinamomis prekėmis pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 1992 str.), numatoma bausmė - bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai kreipiasi į asmenis, galinčius suteikti informacijos apie neteisėtos prekybos alkoholiu bei akcizais apmokestinamų prekių „taškus“, ir prašo paskambinti pasitikėjimo tel. 275 2566.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius