Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečiams – šansas susitikti su policininkais ir atvirai pasikalbėti apie pareigūnų darbą

Sostinės pareigūnai tikisi, kad suvienijus Vilniaus apskrities policijos ir bendruomenės pastangas, bus stiprinamas abipusis pasitikėjimas. Gyventojai kviečiami ateiti į susitikimą ir akis į akį pasakyti pareigūnams, ką galvoja apie jų darbą. Su paprastais žmonėmis pasiryžę asmeniškai bendrauti Vilniaus apskrities VPK viršininkas Kęstutis Lančinskas, Lietuvos Policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis. Ataskaitinis policijos ir visuomenės susitikimas – jau kitą antradienį „Litexpo“ rūmuose.
Kęstutis Lančinskas
Vilniaus apskrities VPK viršininkas Kęstutis Lančinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

2014 m. pradžioje Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, kaip ir visi kiti šalies policijos padaliniai, visuomenei pristato veiklos ataskaitas. 

Informuojame, kad Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato ataskaita visuomenei bus pristatyta 2014 m. vasario 4 d., antradienį, 10 val. Lietuvos parodų ir kongresų centro LITEXPO (Laisvės pr. 5, Vilnius) konferencijų salėje Nr. 1.1.

Ataskaitiniame susirinkime bus pateikiama informacija apie policijos komisariato veiklos rezultatus teisės pažeidimų prevencijos, viešosios tvarkos užtikrinimo, nusikalstamų veikų atskleidimo ir tyrimo srityse, apie bendradarbiavimą su socialiniais partneriais ir numatomas veiklos kryptis.

Vilniečiai vasario 4 d. turės galimybę išsakyti policijai savo pastabas, pasiūlymus, pareigūnams užduoti rūpimus klausimus.

Gyventojus, pageidaujančius atvykti į susitikimą bei diskutuoti rūpimais klausimais, prašome registruotis telefonais: (8 5) 271 6155, (8 5) 271 6162 arba el. paštu vilniausvpk.vos.vrp@policija.lt iki 2014 m. sausio 31 d. (penktadienio) 15 val.

Dalyviai turės galimybę išsakyti savo pastabas, pasiūlymus, užduoti rūpimus klausimus. Taip pat gyventojai gali pateikti klausimus iš anksto el. paštu vilniausvpk.vos.vrp@policija.lt.

Darbotvarkė

9.30-10.00 val. Renkasi dalyviai.

10.00-10.05 val. Įžangos žodis. Vilniaus aps. VPK viršininkas Kęstutis Lančinskas.

10.05-10.15 val. Konkurso „Pilietiškiausias visuomenės narys“ laureatų, kurie atlikdami pilietinę pareigą pasižymėjo drąsiais pilietiškais poelgiais, apdovanojimų įteikimas ir konkurso „Saugiausias 2013 m. Vilniaus miesto naktinis baras“ nugalėtojų apdovanojimas.

10.15-10.45 val. Video apžvalga apie svarbiausius Vilniaus aps. VPK įvykius per 2013 metus.

10.45-11.00 val. Lietuvos Policijos generalinio komisaro Sauliaus Skvernelio pasisakymas.

11.00-11.15 val. Vilniaus apskrities policijos 2013 metų veiklos apibendrinimas ir 2014 perspektyvų apžvalga. Pranešėjas: Vilniaus aps. VPK viršininkas K. Lančinskas.

11.15-12.30 val. Klausimai-diskusijos.

Pastaba. Renginio laikas gali būti koreguojamas atsižvelgiant į norinčių pasisakyti dalyvių poreikį.

Su Vilniaus miesto ir rajonų policijos komisariatų informacija apie jų rengiamus ataskaitinius susirinkimus galite susipažinti paspaudę šią nuorodą: Policijos komisariatų ataskaitinių susirinkimų 2013 m. veiklos rezultatams aptarti informacija: Vilniaus aps. policijos komisariatai

Pareigūnai tikisi, kad  suvienijus policijos ir bendruomenės pastangas, bus stiprinamas ir palaikomas abipusis policijos ir bendruomenės pasitikėjimas bei veiksmingas bendradarbiavimas.

Vilniaus apskrities pareigūnai kviečia gyventojus aktyviai dalyvauti ataskaitų pristatymuose, susipažinti su pareigūnų nuveiktais darbais ir išsakyti savo nuomonę apie vietinės policijos veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius