Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietės namuose rasta 380 pakelių kontrabandinių ir įvairių gėrimų

Šių metų sausio 19 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus kartu su Panerių policijos nuovados pareigūnais, siekdami užkardyti teisės pažeidimus, susijusius su neteisėtai įgytų akcizais apmokestinamų prekių gabenimu, laikymu ir realizavimu, tikrino turimą informaciją dėl nelegalios prekybos kontrabandinėmis cigaretėmis ir alkoholiniais gėrimais.
Vilnietės namuose rasta 380 pakelių kontrabandinių ir įvairių gėrimų.
Vilnietės namuose rasta 380 pakelių kontrabandinių ir įvairių gėrimų. / Policijos nuotr.
Temos: 1 Lykke Li

Vilniuje, Gurelių g., J. O. (gimusios 1960 m.) namuose rasta: 138 pakeliai cigarečių JING LING su Rusijos Federacijos banderolėmis, 193 pakeliai cigarečių WINSTON BLUE, 11 pakelių cigarečių WINSTON SILVER su Baltarusijos Respublikos banderolėmis, 38 pakeliai cigarečių SAINT GEORGE su Rusijos Federacijos banderolėmis. Iš viso 380 pakelių įvairių rūšių kontrabandinių cigarečių. Pažeidėjui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 163(2) str. 3 d.

Sulaikytosios namuose pareigūnai aptiko apie 11 litrų bespalvio skysčio, turinčio alkoholio kvapo, supilstyto į įvairaus dydžio plastmasines talpas ir 513 įvairių talpų alkoholinių gėrimų. Už neteisėtą vertimąsi komercine veikla numatyta atsakomybė pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 173 str.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius