Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 05 /11:00

Vilniuje ant Valakampių tilto susidūrė trys automobiliai: ugniagesiai vadavo prispaustus žmones

Antradienio rytą Vilniuje O.Milašiaus gatvėje susidūrė trys automobiliai. Į įvykio vietą išskubėję ugniagesiai gelbėtojai vadavo prispaustą „Honda“ vairuotoją ir keleivę.

Antradienį 9.48 val Vilniuje ant Valakampių tilto O.Milašiaus gatvėje susidūrė trys automobiliai. Po „Mercedes Benz ML“, „Honda Accord“ ir BMW avarijos du žmonės liko prispausti savo automobiliuose.

Ugniagesiai gelbėtojai nedelsiant išskubėjo į įvykio vietą vaduoti prispaustų žmonių.

Policijos duomenimis, abi iš automobilio „Honda“ išvaduotos moterys sąmoningos išvežtos į ligoninę apžiūrai.

Įvykio vietoje dirbantis 15min fotografas Irmantas Gelūnas pranešė, kad O.Milašiaus gatvėje šį rytą įvyko dvi atskiros avarijos.

Slidžiame kelyje „Toyota“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir staigiai stabdė, bet kitų automobilių nekliudė. Tuo metu jis išgirdo stiprų garsą, sklidusį nuo trijų automobilių susidūrimo šalia jo vairuojamos „Toyota“.

Visureigio „Mercedes Benz ML“ vairuotojas slysdamas išvažiavo į priešingą eismo juostą O. Milašiaus gatvėje ir kaktomuša trenkėsi į „Honda Accord“ automobilį, kuriam iš paskos važiavusi BMW vairuotoja rėžėsi į šoną nespėjusi laiku sureaguoti į susidariusią situaciją ant Valakampių tilto.

15min skaitytojas Darius pranešė, kad iš abiejų pusių O.Milašiaus gatvėje dėl eismo įvykio buvo susidariusios didelės spūstys. Apie 12 val. automobilių eismui Valakampių tiltu trukdžiusios kliūtys buvo patrauktos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius