Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje apvogtas Panevėžio rajono gyventojas prašo visuomenės pagalbos

Į 15min.lt redakciją kreipėsi Panevėžio rajono gyventojas Andrius, kuris pranešė, kad sausio 19-ą dieną maždaug 16.50 val. jis buvo apvogtas Vilniuje. Ilgapirščiai vyrui padarė 760 litų nuostolį.
Stop kadras
Stop kadras

Kaip teigia Andrius, jis tądien užsuko į sostinėje esantį prekybos centrą BIG. Vaikinas nusprendė užkąsti kavinėje „Forto dvaras“. Pavalgęs  ir susiruošęs sumokėti už maistą klientas nustėro, kai piniginėje nerado pinigų.

Supratęs, kad tapo kišenvagių auka, vyras kreipėsi į policiją. Peržiūrėjus prekybos centro vaizdo stebėjimo kamerų įrašus užfiksuoti du įtartini jaunuoliai, kurie užeina į minėtą kavinę ir jau po kelių minučių iš jos išeina.

Vaikinai sparčiu žingsniu lipa žemyn eskalatoriumi ir nuleidę galvas, tarsi slėpdami veidus, iš prekybos centro išeina.

VIDEO: Vaizdo stebėjimo kameros įrašas

Andrius teigia pastebėjęs prie gretimo staliuko prisėdusius du vaikinus, kurie, vos gavę meniu, iš kavinės išėjo. Tik vėliau nukentėjusysis suprato, kad kaip tik tuo metu iš jo piniginės ir buvo traukiami pinigai.

Nuo vagių nukentėjęs Andrius tvirtina, kad įtariamieji įsėdo į tamsios spalvos, universalą, tačiau vaizdo įraše valstybinių numerių ar automobilio modelio įžiūrėti nepavyko.

Panevėžio rajono gyventojas perspėja prekybos centro BIG lankytojus saugotis ilgapirščių, o asmenis, kurie atpažino įtariamuosius, ragina pranešti jam asmeniškai telefonu 8 612 47081. Už informaciją, padėsiančią išaiškinti vagis, vyras žada atsilyginti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius