-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje bandyta padegti kirpyklą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje užgesinta 14 gaisrų. Aukų pavyko išvengti, o per vieną gaisrą nukentėjusius 2 piliečius spėjo išgelbėti ugniagesiai.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie 22 val. Kaune, A.Juozapavičiaus gatvėje esančiose apleistose kareivinėse, po trijų aukštų pastatu esančiame rūsyje, užsidegė šiukšlės. Atskubėję ugniagesiai viduje rado ir išvedė į lauką 2 nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčius asmenis ir perdavė juos medikų globai. Per gaisrą 48-erių vyras apdegė koją, o kitas 39  metų vyriškis apsinuodijo dūmais. Abu nukentėjusieji buvo nuvežti į Kauno apskrities ligoninę. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį apie 10.10 val. gaisras kilo Šiaulių rajone, Kuršėnų miestelyje, M.K.Čiurlionio gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė ir sukrito stogas, išdegė ir vandeniu buvo sulietas namo vidus.

Dar vienas individualus gyvenamasis namas apie 13.20 val. užsiliepsnojo Ukmergės rajone, Veprių miestelyje, Jaunimo gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Per gaisrą supleškėjo namo stogas, įgriuvo perdanga, stipriai apdegė sienos, sudegė namų apyvokos daiktai. Šių gaisrų aplinkybės aiškinamos.

Ketvirtadienio rytą, apie 4.35 val., Vilniuje, Pelesos gatvėje, į vidų įmetus degantį daiktą, bandyta padegti kirpyklos patalpas. Apdegė plastikinės durys, apsauginės metalinės durų žaliuzės, plastikinis gėlių vazonas, aprūko sienos. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai dar atliko net 25 kitus gelbėjimo darbus. Daugiausia dėl užpustytų ir slidžių kelių teko traukti iš pusnių užklimpusius automobilius, iš jų net 6 greitosios pagalbos mašinas, kurio vyko pas ligonius arba su jais, 2 mokyklinius autobusus su mokiniais bei 3 lengvuosius automobilius, pusnyse užstrigusius su mažamečiais vaikais. Tad būkite ypač atsargus ne tik su ugnimi, bet ir kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius