Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 18 /14:08

Teismas leido suimti nužudymu Užupyje įtariamą vyrą

Sekmadienį į Vilniaus apylinkės teismą pareigūnai atvedė Andrių M., kuris įtariamas antradienį sostinės Užupio rajone nužudęs vieną vyrą, o kitą sunkiai sužalojęs.
Kratos metu aptikti nelegalūs ginklai
Asociatyvi nuotr. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Teismas nusprendė, kad 1970 m. gimimo vyrą leidžiama suimti vienam mėnesiui.

Nusikaltimas antradienį įvykdytas Kreivajame skersgatvyje, sostinės Užupio rajone.

Avarinės būklės name gyvenęs šeimininkas, kuris antradienio vakarą buvo mirtinai nudurtas, buvo priėmęs kartu po tuo pačiu stogu glaustis kitą vyrą. Antradienio vakarą vyrai susiginčijo, mat priimtas gyventi vyras tarpdury išsituštino.

Paliktos tarpdury išmatos ne juokais įsiutino šeimininką. Už šį poelgį trys vyrai bandė jį pamokyti – kilo muštynės. Pridirbęs tarpdury vyras čiupo peilį ir dūrė namo šeimininkui į krūtinę. Jis taip pat sužeidė kitą vyrą – į pilvą. Įtariamasis spruko iš incidento vietos.

Praėjus kelioms valandoms po nužudymo Policijos departamentas savo profilyje „Facebook“ paskelbė nusikaltimu įtariamo vyro nuotrauką ir pranešė, kad jis sulaikytas Lentvaryje netoli Vilniaus.

Vėliau paaiškėjo, kad buvo sulaikytas ne tas asmuo – praėjus kelioms valandoms po to, kai tai paskelbė LNK „Žinios“, Policijos departamentas patvirtino, kad buvo suimtas ne tas žmogus.

Vėliau buvo sulaikytas Užupyje gyvenantis Andrius M. Kaip rašo delfi.lt, pareigūnų teigimu, jis augo padorioje šeimoje, tačiau prieš daug metų pradėjo girtauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius