Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje karštais pėdsakais sulaikyti keli įtariamieji

Vilniaus policija praneša, kad naktį iš antradienio į trečiadienį sekant karštais pėdsakais buvo sulaikyti keli įtariamieji.
Antrankiai
Antrankiai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 4.40 val. patruliai gavo iš Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pranešimą, kad Šv. Mykolo gatvėje, prie 4-uoju numeriu pažymėto namo, jaunuolis ir mergina, išdaužę lango stiklą, bandė apšvarinti automobilį Mitsubishi Colt, tačiau pastebėję automobilio savininką paspruko.

Nedelsiant į įvykio vietą` išvyko patrulių ekipažas. Pareigūnai, sekę sniege paliktais pėdsakais, atbėgo prie Kreivojo skersgatvio gatvėje esančio namo, kuriame ir sulaikė įtariamuosius. Jų bute rastas policininko švarkas ir kepurė.

Abu sulaikytieji pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą. Vėliau paaiškėjo, kad tai E.K. (gim.1989 m.) ir jo bendrininkė A.B.Š. (gim. 1990 m.).

Tą pačią dieną, apie 0.38 val., Žirmūnų gatvėje, prie 49-ojo namo, buvo išdaužtas automobilio Opel Calibra dešinės pusės durelių stiklas ir pavogti du atsuktuvai. Į įvykio vietą atvykę patruliai sekė karštais pėdsakais ir sulaikė įtariamąjį J.S. (gim. 1990 m.).

Sulaikytasis pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. (Vagystė) 2 d. (Tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, saugyklą ar saugomą teritoriją, arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė) arba automobilį, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius