Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – masinė avarija ant Valakampių tilto: nukentėjo 3 mėnesių mergytė

Ketvirtadienį vakarinio piko metu Vilniuje ant Valakampių tilto skaudžiai susidūrė keturi automobiliai, kai prie „VW Passat“ vairo sėdėjęs vyras rėžėsi į sustojusį automobilį.
Vilniuje į elektros stulpą rėžėsi automobilis
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip 15min informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), avarija įvyko apie 17 val. 50 min., kai „Volkswagen Passat“ vairuotojas važiavo Valakampių tiltu.

Priekyje jo buvo sustojęs „Lexus“ markės automobilis, tačiau prie VW vairo sėdėjęs vyras nesugebėjo sustabdyti ar išvengti susidūrimo.

Nuo smūgio „Lexus“ pavažiavo į priekį ir kliudė kitoje eismo juostoje sustojusį automobilį ir kitą, priekyje sustojusį, VW markės automobilį.

Po avarijos skubios medikų pagalbos prireikė ne „Lexus“ vairuotojai, kuri sužalojimų išvengė, o juo važiavusiam kūdikiui. Policijos pareigūnai nepatikslino, kiek rimtai galėjo nukentėti 3 mėnesių amžiaus kūdikis, tik užsimenama apie sužalojimą.

Tuo tarpu dėl eismo įvykio gali būti kaltas automobilio „VW Passat“ vairuotojas, kuris nepasirinko tokio greičio, kad galėtų laiku ir saugiai sustoti. Ypač turint omenyje, jog ketvirtadienio vakarą eismo sąlygos buvo akivaizdžiai pavojingos.

Bet kuriuo atveju tikslios avarijos aplinkybės ir kaltininkas paaiškės tik ikiteisminio tyrimo metu, kuris buvo pradėtas Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius