Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 26 /13:21

Vilniuje nufilmuotas „VW Golf“ lėkė kaip išprotėjęs, bet kur per spūstis nulėksi?

Sostinėje nufilmuotas nutrūktgalvis „Volkswagen Golf“ vairuotojas.
Volkswagen
Volkswagen

Ar vis tik verta tokiu greičiu ir taip pavojingai lėkti nuokalne ir kirsti pėsčiųjų perėją, jau beveik isižiebiant raudonam šviesoforo signalui, kuomet jau po kelių akimirkų tenka stovėti ir laukti, vos už keliasdešimt metrų esančio eismo žiedo? Atrodo, kad „VW Golf“ vairuotojui tai yra tiesiog malonumas.

Tik laiko klausimas, kada tas malonumas baigsis, kai neatidus pėsčiasis anksčiau laiko žengs per perėją – retoriškai įspėja 15min.lt skaitytojas Fredas.

Kovo 25 d. pavakarę vilnietis leidosi sostinės Olandų gatve transporto žiedo prie Šv. Petro ir Povilo bažnyčios link. Staiga visuomeniniam transportui skirta A juosta atlėkė „VW Golf“. Vaizdo registratorius užfiksavo, kaip leistiną greitį akivaizdžiai viršijančios transporto priemonės su valstybiniais numeriais  DBR 373 vairuotojas padaro  dar kelis iš eilės šiurkščius KET pažeidimus: metasi be posūkio per ištisinę liniją kairėn ir kerta reguliuojamą pėsčiųjų perėją jau degant draudžiamam (geltonam) šviesoforo signalui.

Esant intensyviam eismui, golfo vairuotojui niekur taip ir nepavyksta nurūkti, tačiau jis ir toliau blaškosi važiuojamojoje dalyje, pažeidinėdamas taisykles ir keldamas kelyje įtampą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius