Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje siaučia papuošalus atiminėjantys vyrai: per pusdienį apiplėštos trys moterys

Per pusdienį Vilniuje nuo plėšikų nukentėjo trys moterys. Iš dviejų vilniečių užpuolikai atėmė grandinėles, trečiai aukai plėšikas auskarus išplėšė iš ausų.
Žmogus su kauke
Iliustracinė nuotrauka: plėšikas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Antradienį apie 9.51 val. Vilniuje, Gelvonų gatvėje 32, vyras moteriai iš ausų išplėšė auskarus. Apie įvykį policijai pranešė nukentėjusiosios kaimynė, kuri apiplėštą moterį nusivedė į savo namus ir kartu laukė atvykstančių pareigūnų. Policininkams prisistačius į įvykio vietą, nukentėjusioji negalėjo nurodyti plėšiko požymių, taip pat nežinojo kuria kryptimi jis nubėgo.

Tą pačią dieną apie 13.42 val. Vilniuje, S.Stanevičiaus gatvėje 57, pareigūnai gavo dar vieną pranešimą apie apiplėštą moterį. Nukentėjusiajai užpuolikas nuo kaklo nuplėšė grandinėlę ir paspruko. Moteris policininkams nurodė, kad jai nuo kaklo papuošalą nuplėšė žemas, tamsiais rūbais vilkintis vyras. Apie įvykį pareigūnus informavo įvykio liudininkas.

Vilniaus apskrities VPK atstovas Paulius Radvilavičius teigė, kad praėjus daugiau nei dešimt minučių, apie 13.54 val. Vilniuje, Savanorių prospekte 21, nuo plėšiko nukentėjo dar viena moteris. Jai nuo kaklo auksinę grandinėlę nuplėšęs jaunuolis pabėgo į kiemus, esančius netoli prekybos centro „Maxima“. Moteris nurodė, kad iš jos papuošalą atėmė apie šešiolikos metų jaunuolis, kuris vilkėjo trumpą šviesią striukę. Nukentėjusioji patyrė apie 1 tūkst. 300 litų materialinį nuostolį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius