Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje su „VW New Beetle“ siautėjo girta moteris: sudaužyti keturi automobiliai, nėščia nukentėjusioji nuvežta į ligoninę

Vilniuje girta moteris penktadienį sukėlė visą virtinę avarijų, iš kurių ji vis pasprukdavo. Galiausiai siautėjusią moterį su „VW New Beetle“ pavyko sulaikyti, kai ji įsirėžė į „Audi Q7“.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt žurnalistas sužinojo Vilniaus policijoje, penktadienį apie 12.44 val. sostinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Fabijoniškių g. ir Ateities g. sankirtoje susidūrė automobiliai „VW New Beetle“ ir „Citroen“. Pastarąjį automobilį vairavo besilaukianti moteris. Po avarijos ji pasijuto blogai ir buvo nuvežta į ligoninę.

Tuo tarpu „VW New Beetle“ iš avarijos vietos paspruko. Tačiau netrukus vėl pateko į avariją. Apie 12.49 val. šis automobilis Didlaukio g. ir Kalvarijų g. sankirtoje susidūrė su automobiliu „Peugeot“.

Žmonės šį kartą nenukentėjo, o „VW New Beetle“ vėl spruko iš įvykio vietos. Automobilis nurūko Kalvarijų gatve.

Apie 12.54 val. Vilniaus pareigūnai vėl išgirdo apie į avariją patekusį „VW New Beetle“. Šį kartą P.Lukšio g. mašiną įsirėžė į „Audi Q7“.

Po susidūrimo su „Audi“ virtinę avarijų sukėlęs automobilis jau niekur nebegalėjo važiuoti. Paaiškėjo, kad „VW New Beetle“ vairavo girtutėlė moteris. Ji sulaikyta.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą.

Matėte kurią nors iš šių avarijų? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Viską siųskite adresu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius