Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 13 /17:02

Vilniuje subadyti automobilyje „Volvo“ pietavę vyrai, vienas mirė, įtariamojo ieško gausios pajėgos

Vilniuje peiliu sužaloti du žmonės, vienas mirė. Sostinės Žirmūnų rajone pirmadienį konflikto metu du vyrai buvo sužaloti peiliu, vienas jų vėliau ligoninėje mirė. Savo ruožtu policija ieško nužudymu įtariamo Pauliaus Rastenio.
Paulius Rastenis
Paulius Rastenis. Įtariamojo ieško sostinės policijos pajėgos / 15min montažas

Policija ieško įtariamojo, kuris iš įvykio vietos paspruko. Jo paieškai mestos gausios policijos pajėgos, skelbia portalas lrytas.lt.

Pasak liudininkų, greta vieno Žirmūnų gatvės daugiabučio, kuriame įsikūręs ir viešbutis, automobilyje „Volvo“ pietavo du maždaug 30 metų vyrai. Tuo metu į kiemą įsuko automobilis „Toyota“, jo vairuotojas iššokęs pasipiktino, jog nėra, kur sustoti.

Atvažiavęs vyras įsivėlė į konfliktą su pietavusiais vyriškiais, pripurškė jiems į automobilį dujų ir puolė bėgti. Per susistumdymą iš „Volvo“ iššokę vyriškiai buvo subadyti peiliu.

Per grumtynes vyriškiai įtariamajam numovė striukę, jis paspruko vienmarškinis. Įtariamojo paieškai mestos gausios policijos pajėgos.

Savo ruožtu sostinės pareigūnai pirmadienio pavakarę paviešino įtariamojo nuotrauką ir paskelbė jo paiešką.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl šiandien Vilniuje, prie Žirmūnų gatvės 149-o namo, kilusio konflikto metu nužudyto vyro (gim. 1984 m.) ir peiliu sužaloto kito nukentėjusiojo (gim. 1989 m.).

Pranešimas apie įvykį gautas apie 12.30 val., o pranešimas iš ligoninės apie nukentėjusiojo mirtį dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir ant klubo – apie 14 val. Policija ieško šiais nusikaltimais įtariamo Pauliaus Rastenio (gim. 1983 m.): ką nors žinančius apie jo buvimo vietą ar turinčių kitos tyrimui vertingos informacijos prašome kreiptis tel. (8 5) 271 6007 arba skambinti BPC telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius