Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų rajone sulaikyti vagys ir narkotikų su savimi turėję asmenys

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai tą pačią dieną atskleidė du nusikaltimus ir sulaikė įtariamuosius.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus VPK nuotr.
Temos: 2 Narkotikai Policija

Spalio 21 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai, turėdami operatyvinės informacijos, Eišiškių seniūnijos teritorijoje sustabdė patikrinimui automobilį „Honda Civic“, kurį vairavo  D.K. (gim. 1990 m.). Kartu su juo važiavo N.M. (gim. 1989 m.). D.K. rūbuose aptikti šeši plastikiniai maišeliai su augalinės kilmės medžiaga, panašia į narkotines medžiagas. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos baudžiamojo proceso kodekso 140 str., asmenys, užklupti darant nusikalstamą veiką, sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Už neteisėtą gabenimą narkotinių ar psichotropinių medžiagų D.K. ir N.M. pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. Jiems gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tą pačią dieną Šalčininkų kriminalistai, turėdami informacijos dėl spalio 20-ąją Eišiškėse autoservise įvykdytos vagystės, iš kur buvo pavogta daiktų už 4 000 litų, sulaikė du įtariamuosius. Tai D.B. (gim. 1986 m.) ir V.B. (gim. 1989m.). Įtariamieji pareigūnams įkliuvo važiuojant automobiliu „Alfa Romeo“, kurį apžiūrėjus rasti vogti daiktai.

Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. Jiems gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius