Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje susidūrė automobilių sporto varžybose dalyvavęs „Subaru“ ir BMW

Pirmadienio popietę sostinės Geležinio Vilko gatvėje susidūrė du automobiliai, vienas iš kurių yra pažymėtas „Autoplius“ lipduku. Žmonės įvykio metu, pirminiais duomenimis, nesužaloti.
Įvykio vietoje
„Subaru Impreza“ įvykio vietoje / Mindaugo C. nuotr.

Apie šią avariją pranešė jos liudininkais tapę 15min skaitytojai.

Viena iš transporto priemonių, Geležinio Vilko gatvėje patekusių į eismo įvykį – „Autoplius Fast Lap“ varžybose tikriausiai dalyvavęs ir atitinkama simbolika išmargintas baltos spalvos „Subaru Impreza“ automobilis.

Avarija įvyko prieš 16 val. magistralinės Geležinio Vilko gatvės atkarpoje tarp susikirtimo su Ozo gatve ir Baltupių.

Pasak liudininko Luko, pagal transporto priemonių apgadinimus atrodo, kad „Subaru Impreza“ vairuotojas laiku nepastebėjo BMW arba nesilaikė saugaus atstumo, todėl rėžėsi į vokiško automobilio galą. Nuo šio smūgio BMW užlėkė ant žaliosios vejos ploto skiriamojoje juostoje, buvo išmuštas automobilio galinis ratas.

Kitais duomenimis, Geležinio Vilko gatve važiuojančiam automobiliui „Subaru“ BMW vairuotojas tiesiog užkirto kelią, kai per lėtai ar per drąsiai išvažinėjo nuo „Ozo“ prekybos centro pusės.

15min skaitytojas įvykio vietoje matė kelis greitosios pagalbos ekipažus, tačiau Vilniaus apskrities policija apie šio eismo įvykio metu nukentėjusius žmones jokio pranešimo neturėjo. Todėl tikėtina, kad „Subaru“ ir BMW vairuotojai išsiskirstė, užpildę eismo įvykio deklaraciją. Įvykio vietoje buvo ir policijos patruliai, kurie tokiais atvejais padeda išaiškinti vairuotojams, kuriam iš jų dėl įvykio derėtų prisiimti atsakomybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius