-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 08 /18:25

Vilniuje susidūrė devyni automobiliai, nukentėjo taksi vairuotojas

Vienas žmogus nukentėjo trečiadienio pavakare Vilniuje susidūrus devyniems automobiliams. Pasak liudininkų, po avarijos įvykio vieta atrodė klaikiai.
Avarija Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g.
Avarija Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g. / Irmanto Šiupšinsko/15min.lt nuotr.

Pranešimą apie avariją pareigūnai gavo apie 17.16 val. Buvo pranešta, kad S.Dariaus ir S.Girėno g. susidūrė „daug automobilių“.

Į įvykio vietą nuskubėjus policijos patruliams ir greitosios pagalbos medikams paaiškėjo, kad nukentėjo taksi automobilio „Chrysler“ vairuotojas. Jis nuvežtas į ligoninę.

Taip pat paaiškėjo, kad iš viso susidūrė devyni automobiliai.

Avarija įvyko ant viaduko virš geležinkelio. Incidentas smarkiai sutrikdė eismą ties įvykio vieta. Švitrigailos gatvėje, važiuojant Naujininkų link, susidarė didžiulė transporto grūstis.

Pirminiais duomenimis, avariją galėjo sukelti automobilio „Audi Q7“ vairuotojas. Automobilis važiavo nuo oro uosto miesto centro link. Pasak liudininkų, dar prieš viaduką „Audi“ kliudė automobilį „Mitsubishi“ ir rėžėsi į galą taksi automobiliui „Chrysler“.

Nuo smūgio taksi automobilis nuskriejo į priekį, išslydo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiais trimis kitais automobiliais.

Tuo pat metu į priekį vis dar skriejo ir „Audi Q7“. Šis automobilis ant viaduko dar taranavo automobilį „Citroen", tada kaktomuša rėžėsi į sustoti spėjusį „Renault Espace". Nuo smūgio „Renault“ nučiuožė į šoną ir susidūrė su BMW.

„Čia viskas susimaišę, mašinos sudaužytos. Kažkokia košė“, – redakciją informavo įvykio liudininkai.

Vilniaus policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą. Ar „Audi“ vairuotojas nebuvo apsvaigęs, paaiškės ištyrus jo kraują.

VIDEO: Vaizdo įrašas

Papildyta: Ketvirtadienio rytą informaciją apie šią avariją išplatino ir Policijos departemntas.

Kaip rašoma pranešime, trečiadienį apie 17.16 val. Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g., automobilis „Audi Q7“, kurį vairavo V.I. (gim. 1971 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Mitsubishi Carisma“, kurį vairavo T.S. (gim. 1984 m.).

Po susidūrimo automobilis „Audi Q7“ išvažiavo į S.Dariaus ir S.Girėno-Pelesos g. sankryžą ir susidūrė su automobiliu „Chrysler Voyager“, kurį vairavo A.M. (gim. 1949 m.). Nuo smūgio automobilis „Chrysler Voyager“ išvažiavo į priešingos krypties eismo pusę ir atsitrenkė į stovėjusius automobilius „VW Touran“, kurį vairavo T.R. (gim. 1978 m.), „VW Multivan“, kurį vairavo A.N. (gimusi 1978 m.), ir „Volvo V70“, kurį vairavo L.V. (gim. 1982 m.).

Po susidūrimo automobilis „Audi Q7“ taip pat išvažiavo į priešingos krypties eismo pusę ir atsitrenkė į stovėjusius automobilius „Citroen Berlingo“, kurį vairavo D.V. (gim. 1967 m.), ir „Renault Espace“, kurį vairavo G.N. (gim. 1970 m.), o pastarasis automobilis kliudė automobilį „BMW 525“, kurį vairavo M.K. (gimusi 1968 m.).

Eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Chrysler Voyager“ vairuotojas, kuris dėl galvos sumušimo paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius