-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 11 18 /13:48

​Vilniuje susidūrė mikroautobusas ir automobilis, yra nukentėjusiųjų

Antradienio popietę per avariją sostinės Naujininkų rajone, susidūrus lengvajam automobiliui ir autobusiukui, nukentėjo jaunas vyras. 24 metų „Honda Civic“ vairuotojas, kurio mašiną mikroautobusas nubloškė į medį, dėl kojos traumos išvežtas į ligoninę.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pranešimas apie šią eismo nelaimę gautas antradienį 13.18 val.

Specialiosioms tarnyboms pranešta, kad sostinės S.Dariaus ir S.Girėno g. 44, įvyko eismo įvykis – į lengvąjį automobilį atsitrenkė autobusas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio pirminiais duomenimis, per šią avariją sužalotas vyras, kuriam prireikė medikų pagalbos. Į eismo įvykio vietą išskubėjo ne tik greitosios pagalbos, bet ir policijos ekipažai. Iškart patikslinta, kad į avariją pateko ne autobusas, o mikroautobusas „Ford Transit“.

Teigiama, kad avarija įvyko, kai „Fordo“ vairuotojas, išvažiuodamas iš šalutinės gatvės, kliūdė pagrindiniu keliu važiuojantį „Honda Civic“.

Taranuoto lengvojo automobilio vairuotojas nesuvaldė savosios transporto priemonės – „Honda“ iškėlė iš važiuojamosios dalies ir priekiu rėžėsi į medį.

Per susidūrimą nukentėjo 24 metų vaikinas, važiavęs lengvuoju „Honda Civic“ automobiliu. „Honda“ vairuotojas dėl kojos traumos išvežtas į Vilniaus universitetinę greitosios pagalbos ligoninę.

15min.lt fotoreporteris Julius Kalinskas iš įvykio vietos pranešė, kad automobiliu „Honda“ važiavo dar vienas jaunas vyras, kurio į ligoninę greitoji neišvežė. Tačiau šis keleivis irgi skundėsi krūtinės skausmu. Gali būti, kad nuo saugos diržo, padėjusio išvengti dar rimtesnių traumų ar net žūties, nes smūgio į medį būta gana stipraus.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti Ikrauk@15min.lt arba patiems įkelti skaitytojų portale Ikrauk.lt.

Avarijos aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius