Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje „Toyota“ vairuotoja kliudė per perėją ėjusią moterį: kalta pati pėsčioji?

Antradienį Vilniuje pėsčiųjų perėjoje vairuotoja kliudė moterį. Prie „Toyota“ vairo sėdėjusi moteris nesijaučia kalta ir savo tiesą ruošiasi įrodinėti teisme.
Įvykio vietoje
Pėsčioji aiškina įvykio aplinkybes policijos pareigūnams / Pauliaus Ramanausko nuotr.

Kai praneša policija, antradienį, 12 val. 41 min., Kęstučio gatvėje „Toyota“ vairuotoja pėsčiųjų perėjoje kliudė moterį.

Į įvykio vietą buvo išsiųsta greitosios medicinis pagalbos brigada, tačiau medikų pagalbos pėsčiajai neprireikė.

Parkritusi pėsčioji atsipirko tik išpurvintais drabužiais, tačiau ji ypač uoliai įrodinėjo savo teisumą. „Jūs ją jau nubaudėtė, taip?“, – pareigūnų vis klausinėjo į eismo įvykį papuolusi moteris.

„Toyota Yaris“ vairuotoja savo ruožtu tikina, kad per pėsčiųjų perėja einančius žmones ji praleido, o kliudytos moters nė nepastebėjo ir galimai kliudė kairiuoju automobilio šonu.

„Man toks jau antras įvykis, prieš kiek laiko taip į gatvę buvo išbėgęs kažkoks jaunuolis, bet spėjau nusukti ir rėžiausi į bortą“, – pasakojo „Toyota“ vairuotoja.

Prie „Toyota“ vairo sėdėjusiai moteriai buvo apmaudu, kad įvykį matę liudininkai nesutiko palaukti, kol atvyks policijos pareigūnai, ir duoti parodymus jos naudai. „Merginos sakė, kad skubėjo į paskaitais...“, – sakė moteris, kuri ruošiasi savo tiesą įrodinėti teisme.

Tikslias įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius