Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje užpultas policininkas gynėsi šūviais, vienas chuliganas atsidūrė ligoninėje

Vilniuje ketvirtadienio pavakarę užpultas policijos pareigūnas. Jis gynėsi šūviais, po incidento vienas chuliganas atsidūrė ligoninėje.
Vilniaus policijos patruliai ruošiasi Naujųjų Metų sutiktuvėms
Pistoletas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirminiais duomenimis, apie 17 val. namo po tarnybos neuniformuotas autobusu važiuodamas sostinės 1-ojo policijos komisariato tyrėjas bandė sudrausminti kelis tuo pačiu autobusu važiuojančius ir alų gėriančius chuliganus.

Dūkštų gatvėje policininkas išlipo iš autobuso, trys chuliganai išlipo kartu ir pareigūną pradėjo mušti, spardyti. Gindamasis policininkas išsitraukė savigynai išduotą ginklą ir, kaip pats vėliau sakė, du kartus šovė į orą.

Chuliganai spruko šalin, tačiau vienas netrukus nugriuvo. Jį tuoj pat sulaikė įvykio vietoje pasirodę policijos patruliai. Iškvietus greitąją pagalbą medikams buvo pasakyta, kad bėgdamas chuliganas griuvo ir susilaužė koją.

Greitosios medikai apžiūrėjo įtariamąjį ir dėl tokios diagnozės nesudvejojo. Jaunuolis buvo nuvežtas į ligoninę. Tačiau čia medikai apžiūrėjo chuliganą ir konstatavo, kad kojos kaulą sulaužyti galėjo kulka.

Dėl incidento pradėtas tyrimas. Į klausimą, kas atsitiko įtariamojo kojai – ji peršauta ar sulaužyta, – dabar turėtų atsakyti teismo medicinos ekspertai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius