Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 04 /14:37

Vilniuje vairuotojai teko ropštis iš apvirtusio automobilio

Ketvirtadienį popiet jaunai vilnietei teko savo jėgomis ropštis iš apvirtusio automobilio, kai kelią „Nissan Almera“ pastojo nepatyręs vairuotojas. Supratęs, ką padarė, jis iš eismo įvykio vietos pasišalino nė nestabtelėjęs.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip 15min informavo Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos grupė, 13 val. 59 min. Ozo g. apvirto automobilis „Nissan“.

Pasak įvykio liudininko, po avarijos automobilio vairuotoja buvo sąmoninga ir sugebėjo pati išsiropšti iš ant stogo buvusio automobilio.

Į įvykio vietą priešais prekybos centrą „Akropolis“ atskubėję greitosios pagalbos medikai išvežė 20 metų vairuotoją į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, staigiai priešais „Nissan“ persirikiavo nežinomas automobilis, o bandydama išvengti netikėtai atsiradusios kliūties jauna vairuotoja nesuvaldė automobilio ir apvirto.

Avarijos kaltininkas iš eismo įvykio vietos pasišalino nė neįsitikinęs, ar apvirtusiame automobilyje esančiai merginai nereikia pagalbos.

Tuo tarpu sostinės policijos pareigūnai tikslina eismo įvykio aplinkybes ir stengiasi rasti pasprukusį vairuotoją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius