Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 08 /17:17

Vilniuje, Viršuliškėse, įsiplieskė gaisras savanorių pajėgų šaudykloje, evakuoti žmonės

Ketvirtadienio pavakarę Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie gaisrą Lietuvos kariuomenės pastate. Teko evakuoti apie 40 žmonių.
Gaisras Viršuliškių gatvėje
Įvykio vietoje / 15min/Pauliaus Ramanausko nuotr.

16.09 val. Bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus mieste, Viršuliškių gatvėje, kilo gaisras Lietuvos kariuomenės pastato šaudykloje.

Pastate įsikūręs Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) štabas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) duomenimis, gaisras kilo Viršuliškių gatvės pastate, kuriame įsikūrusi Lietuvos Šaulių Sąjunga. Panašu, kad pastate įsikūrę daug biurų, bet ant vienos sienos kabo ir užrašas „Karo zona“.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

16.13 val. įvykio vietą jau atvyko 4 autocisternų ekipažai ir ugniagesių štabo automobilis. Gelbėtojams iš pastato teko evakuoti apie 40 žmonių. Židinys buvo rūsyje.

15min fotoreporteris Paulius Ramanauskas iš įvykio vietos pranešė, kad iki 17 val. incidentas faktiškai buvo likviduotas. Gaisras visiškai užgesintas, aplinkybės tiriamos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, rūsyje įrengtoje šaudykloje (50x5 m) apdegė popieriniai taikiniai, aprūko patalpa. Žmonės dūmais neapsinuodijo ir kitaip nesusižalojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius