Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 05 /18:01

Vilniuje visureigis partrenkė 10 metų vaiką ir paspruko, automobilį pastebėjo Trakų policijos viršininkas, vairuotojas neigia nutrenkęs vaiką

Vilniuje visureigis partrenkė vaiką ir iš įvykio vietos paspruko. Sužalotas vaikas paguldytas į reanimaciją, o pasprukęs visureigis po kelių valandų buvo sulaikytas.
Įvykio vietoje Vilniuje, Žadeikos g.
Įvykio vietoje Vilniuje, Žadeikos g. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Incidentas apie 15.10 val. įvyko P.Žadeikos g. Pasak liudininkų, žalias trijų durų visureigis partrenkė 10 metų vaiką ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Greitosios pagalbos medikai vaiką skubiai nuvežė į ligoninę.

Policija pradėjo iš avarijos vietos pasprukusio visureigio ir jo vairuotojo paiešką.

Pirminiais duomenimis, vaikas partrenktas pėsčiųjų perėjoje. Pasak liudininkų, per gatvę ėjo senyva moteris su dviem vaikais. Antra eismo juosta važiavęs automobilis sustojo jų praleisti.

Tuo tarpu pirma eismo juosta važiavęs „senesnio modelio“ žalias visureigis net nestabtelėjęs partrenkė vaiką ir iš karto spruko. Kitas vaikas ir kartu ėjusi moteris nenukentėjo.

Liudininkai teigia, kad partrenktas vaikas buvo praradęs sąmonę.

Ligoninėje berniukui (gim. 2002 m.) nustatyta politrauma, jis paguldytas į reanimacijos skyrių.

Papildyta 18.01 val.: Likus kelioms minutėms iki 18 val. Trakų r. policijos viršininkas važiuodamas namo į sostinę pastebėjo ieškomą automobilį. Kadangi jis žinojo apie Vilniuje nutrenktą vaiką ir turėjo ieškomo automobilio požymius, apie pastebėtą įtariamąjį pranešė sostinės kolegoms.

Visureigis buvo sulaikytas. Pirminiais duomenimis, jo vairuotojas neigia dalyvavęs eismo įvykyje ir partrenkęs vaiką. Tačiau pareigūnai apžiūrėję automobilį teigia manantys, kad tai ieškomas visureigis.

„Pagal visus požymius, tai tas pats automobilis“, – teigia pareigūnai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, su visureigio vairuotoju bendrauja tyrėjai.

Papildyta: Trečiadienį Vilniaus policija išplatino pranešimą apie šią avariją. Pranešime rašoma, kad antradienį apie 15.09 val. Vilniuje, P.Žadeikos g., nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, automobilis „Mitsubishi Pajero“, vairuojamas A.U. (gim. 1945 m.), partrenkė iš kairės į dešinę pagal jo važiavimo kryptį, kelio važiuojamąją dalį per pažymėtą pėsčiųjų perėją kertantį nepilnametį pėsčiąjį (gim. 2002 m.), kuris buvo pristatytas į Vilniaus vaikų universitetinę ligoninę.

Nukentėjusiajam  nustatyta politrauma, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius