Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 18 /2015 04 19

Vilniuje žolės apsirūkusio VW vairuotojo parblokštas 20-metis ligoninėje mirė

Jaunas beteisis vairuotojas parūkęs žolės nubloškė šaligatviu einantį vaikiną. Šeštadienį naktį, spėjama, nuo narkotikų apsvaigęs vairuotojas Vilniaus centre sukėlė baisingą avariją: autobusiuku užlėkė ant šaligatvio, parbloškė žmogų ir dar trenkėsi į stulpą, pranešė TV3 Žinios. Nuo smarkaus smūgio pėsčiasis nuskriejo apie 20 metrų. Mažiau nei po paros 20-mečio pėsčiojo gyvybė užgeso.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Kadras iš TV3 Žinių

Papildyta sekmadienį. Policijos departamento sekmadienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros įvykių suvestinėje užfiksuota, kad balandžio 18 d. apie 1 val. 45 min. Vilniuje, Konstitucijos pr., automobilis „VW Transporter“, kurį vairavo neturintis teisės vairuoti 25-erių metų vyras, užvažiavo ant šaligatvio, atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą ir partrenkė 20-metį pėsčiąjį, kuris 22 val. nuo sužalojimų ligoninėje mirė.

Pradžia. Apie nelaimę Konstitucijos prospekte maždaug 2 val. pranešė naktinio baro lankytojai. Išgirdę trenksmą jie išbėgo į lauką ir pamatė į stulpą atsitrenkusį autobusiuką „VW Transporter“. Baloje gulėjo nebejudantis vaikinas, jis buvo vos gyvas. O štai avarijos kaltininkas, nors ir autobusiuku į stulpą trenkėsi vairuotojo puse, beveik nenukentėjo – vaikščiojo šalia.

Jį iš karto sulaikė atskubėję patruliai. Sulaikytas ir vienas prie vairuotojo buvęs vyriškis, kaip įtariama, keleivis. Jis irgi nesužeistas, šeštadienį pasakojo TV3 Žinios.

Atvažiavus medikams partrenktojo širdis jau buvo sustojusi, 20-mečiui medikai darė širdies masažą. Vaikiną pavyko atgaivinti, kritinės būklės jis išvežtas į ligoninę. Neaišku, ar vaikiną pavyks išgelbėti.

26-erių metų avarijos kaltininkas tikino, kad neprisimena, kas atsitiko, neva jam važiuojant aptemo protas. Policija netrukus išsiaiškino, kad pėsčiąjį parbloškęs 26-erių vaikinas neturi vairuotojo pažymėjimo. Kol kas neaišku, ar jo neturėjo niekad, ar jį yra pragėręs.

Alkoholio matuoklis parodė nulius. Vairuotojas prisipažino, kad prieš avariją rūkė žolę. Ar vaikinas buvo rūkęs tik kanapių, ar vartojo kokių nors kitų narkotikų, paaiškės ištyrus kraują ir šlapimą. 

Stulpas autobusiuko smūgį atlaikė, tačiau sulūžo jo viršuje kabantis žibintas.

Į įvykio vietą dar naktį atvažiavo apšvietimo stulpus prižiūrinčios bendrovės darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius