-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Viršininko „Ford Mondeo“ pavogęs ir su juo penkis automobilius apgadinęs devyniolikmetis panevėžietis sulaikytas

Balandžio 1 d. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo biuro Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus (toliau – Panevėžio aps. VPK NTB APGTS) pareigūnai sulaikė darbdavį apvogusį ir kelis automobilius apdaužiusį 19-metį.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Kovo 28 d., 18 val., į policiją kreipėsi 60-metis italas M.S., gyvenantis Panevėžyje, kad neberado savo 2005 m. pagaminto automobilio „Ford Mondeo“. Patirtą žalą savininkas įvertino 8 tūkstančių litų. 

Apklausiant eismo įvykio nukentėjusiuosius, sužinota, kad minėtas automobilis į automobilių stovėjimo aikštelėje Panevėžyje, prie prekybos centro „Babilonas“, įlėkęs dideliu greičiu, apdaužė penkias stovėjusias transporto priemones, o vairuotojas ir keleiviai, palikę automobilį, iš eismo įvykio vietos paspruko.

Ikiteisminį tyrimą atliekantys Panevėžio aps. VPK NTB APGTS pareigūnai įtarė, kad darbdavio automobilį galėjo pavogti darbuotojas, nugvelbęs raktus, ir pradėjo jo paiešką. Pareigūnai nustatė, kad įtariamasis neturi nuolatinės gyvenamosios vietos. Tai apsunkino paiešką.

Balandžio1 d. pareigūnai įtariamąjį rado bibliotekoje benaršantį internete ir jį sulaikė.

Nustatyta, kad kovo 28 d. į darbą atėjęs 19-metis A.L. pasiskundė prasta sveikatos būkle, pasiprašė leidžiamas namo ir, užėjęs į pagalbines patalpas, kur laikomi darbuotojų daiktai, iš M.S. rankinės paėmęs automobilio „Ford Mondeo“ raktus, išvažiavo pasivažinėti po miestą.

Panevėžio aps. VPK duomenimis, pakeliui A.L. pasiėmė draugėn du vaikinus ir dvi merginas. Automobilių stovėjimo aikštelėje Panevėžyje, prie prekybos centro „Babilonas“, A.L. nesuvaldė automobilio ir apgadino aikštelėje stovėjusius penkis automobilius. Išsigandęs, pamatęs, kad draugai išsibėgiojo, spruko ir pats. Jaunuolis prisipažino padaręs nusikaltimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius