Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visagino Kosmoso gatvėje įsibėgėjęs erelis pasilakstymą užbaigė miške

Policija stabdė automobilį „Škoda“, kurio vairuotojas tik padidino greitį ir bandė sprukti nuo Visagino patrulių. Net ir patyręs avariją, bėglys mėgino išvengti sulaikymo bėgte. Vis tik miške pasislėpti 48 metų vyrui nepasisekė – bėgliui uždėti antrankiai.
Įkalčiai „Škoda“ automobilyje
Įkalčiai „Škoda“ automobilyje / Visagino policijos nuotr.

Liepos 30 d. apie 14.20 val. Visagino policijos komisariato pareigūnai Visagine, Kosmoso g., tarnybos metu stabdė automobilį „Škoda“. Automobilį vairavęs vyras ne tik nesustojo, bet padidino greitį ir spruko nuo policijos pareigūnų.

Policininkams vejantis nestojusį automobilį, jo vairuotojas posūkyje nesuvaldė transporto priemonės, atsitrenkė į šaligatvio bortelį ir pramušė padangą. Visgi vairuotojas net ir sustojus automobiliui neketino pasiduoti policininkams – iššokęs puolė bėgti į netoliese esantį mišką.

Pareigūnai bėglį miške ir pagavo.

Sulaikomas jis nesipriešino, buvo blaivus, pažymima Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Nuodugniai patikrinę bėglio automobilį pareigūnai rado jame 400 pakelių cigarečių „Fest“ su baltarusiškomis banderolėmis. Nustatyta, kad bėglys – 48-erių metų visaginietis J.Č. Jam už akcizais apmokestinamų prekių laikymą ir gabenimą (LR ATPK 163(2) str.) gresia bauda nuo 5 000 iki 10 000 litų su šių prekių konfiskavimu ir gabenimo priemonės, kuria šios prekės buvo neteisėtai gabenamos, konfiskavimu arba be jos konfiskavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius