Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen“ slidžioje gatvėje nesuvaldęs panevėžietis sutrupino gatvės apšvietimo stulpą

Antradienio vakarą Panevėžyje, S.Kerbedžio gatvėje eismą sustabdė ant kelio nuvirtęs gatvės apšvietimo stulpas. Netoliese stovėjo ir stulpą ant važiuojamosios dalies paguldęs „Volkswagen Passat“.

Avarija įvyko S.Kerbedžio gatvės atkarpoje netoli žiedinės sankryžos. Jos link važiavęs „Volkswagen Passat“ vairuotojas nesuvaldė savo automobilio ir užšoko ant skiriamosios juostos. Vyrui nepasisekė, mat jis pataikė į gelžbetoninį gatvės apšvietimo stulpą ir jį nuvertė.

„Volkswagen Passat“ po avarijos sustojo skersai kelio. Ant važiuojamosios dalies nuvirto ir eismą užtvėrė subyrėjęs stulpas. Automobilio vairuotojas, važiavęs su keleiviu, per avariją nenukentėjo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Gatvės atkarpoje iškart dingo elektra. „Volkswagen“ vairuotojas suprato, kad į neapšviestoje gatvėje gulintį stulpą gali įsirėžti ir kiti automobiliai, tad nedelsiant pastatė avarinį ženklą.

Į incidento vietą atvykę policijos pareigūnai vairuotojus nukreipė viena iš priešpriešinio eismo juostų ir apie nuverstą stulpą pranešė už gatvių priežiūrą atsakingoms tarnyboms.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Atvykę „Panevėžio gatvių“ darbuotojai netrukus nukirpo išsidraikiusius laidus, o po kelių minučių daliai gatvės atnaujino elektros tiekimą. Nuverstas stulpas buvo pašalintas nuo kelio ir paliktas iki trečiadienio ryto skiriamojoje juostoje.

Buvo patikrintas „Volkswagen“ vairuotojo blaivumas. Prie automobilio vairo sėdęs vyras buvo visiškai blaivus. Jis tvirtino, kad automobilis staiga tapo nevaldomas ir išvengti kontakto su stulpu jam nepavyko. Vairuotojas negalėjo įvardyti, dėl kokių priežasčių staiga prarado automobilio kontrolę.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Sudaužytas „Volkswagen Passat“ išvežtas techninės pagalbos automobiliu. „Panevėžio gatvėms“ padarytus nuostolius atlygins automobilio vairuotojo draudimo kompanija, o transporto priemonę panevėžiečiui teks tvarkyti savo lėšomis.

Į avarijos vietą policijos pareigūnai iškvietė ir ugniagesius, kurie nuo kelio nuvalė iš „Volkswagen“ išsiliejusią alyvą ir kitus skysčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius