Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos išgėręs vairuotojas pareigūnams siūlė 330 Lt, nežinodamas, kad yra beveik blaivus

Pagiringas Vilkaviškio r. gyventojas pateko į kuriozišką situaciją: pareigūnams siūlė kyšį, nes manė, kad dar gali „rimtai“ įpūsti, tačiau paaiškėjo, kad neviršija leistinos girtumo ribos. Tačiau už siūlytą kyšį jam vis tik teks atsakyti.
Kelių policininkas ant automobilio klijuoja lipduką „Aš neimu kyšio“
Kelių policininkas ant automobilio klijuoja lipduką „Aš neimu kyšio“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Kyšis

Antradienį apie 6.35 val. Vilkaviškio r. kelyje Pajevonys–Virbalis, policininkai pastebėjo nuo Virbalio mstl. Pajevonio mstl. link atvažiuojantį automobilį „WV Transporter“, kurio vairuotojas, pamatęs policijos tarnybinį automobilį, akivaizdžiai vengdamas susitikimo su policijos pareigūnais ir galimo patikrinimo, pasuko į šalutinį lauko keliuką. Toks vairuotojo elgesys sudomino pareigūnus, kuriems prisistačius prie automobilio bei bendraujant su greta jo buvusiu vairuotoju, kilo įtarimas, jog automobilį vairavęs Vilkaviškio r. gyventojas L.Š. galimai yra neblaivus.

Pareigūnams vairuotojo paprašius atlikti asmens blaivumo testą, šis teigdamas, jog yra pagiringas pasiūlė pareigūnams „susitarti“ ir blaivumo testo neatlikinėti. Pareigūnams įspėjus L.Š. dėl atsakomybės už bandymą papirkti policijos pareigūnus, automobilio vairuotojas pareigūnų įspėjimų nesureikšmino ir, teigdamas, jog „reikia visiems gyventi“, ant tarnybinio automobilio galinio borto padėjo 330 litų.

Automobilio vairuotojas dėl pareigūnams duoto kyšio ypač pradėjo gailėtis po to, kai buvo atliktas asmens blaivumo testas. Alkoholio matuokliu automobilį vairavusiam L.Š. nustatytas 0,25 promilių girtumo laipsnis. 

Marijampolės paskirties vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 227 str. (papirkimas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius