Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Žadėdamas parvairuoti keturis BMW X5 visureigius, alytiškis pasisavino 40 tūkst. litų

Du alytiškiai už pažadą parvairuoti keturis automobilius patikėjo pažįstamam beveik 40 tūkst. litų, tačiau nesulaukė nei automobilių, nei pinigų.
Vogtas automobilis
Asociatyvinė iliustracija: apie BMW visureigius svajojusiems vyrams belieka tikėtis policijos pagalbos atnaujant avansus. / VSAT nuotr.

Į Alytaus apskrities Vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK) kreipėsi du 1990-aisiais gimę piliečiai, teigdami, jog jų pinigus pasisavino pažįstamas alytiškis A.D. 

Kaip BNS tvirtino Alytaus VPK atstovai, vienas nukentėjusysis M.P. nurodė, kad sutaręs dėl trijų automobilių „BMW X5“ pirkimo, į įtariamojo bendrovės sąskaitą pervedė 20 tūkst. litų, dar 7 tūkst. litų davė jam į rankas.

Tuo metu H.K., kuris policijai teigė pažinojęs A.D. ir manęs, jog asmuo yra patikimas, davė jam 11,5 tūkst. litų grynaisiais už tai, kad šis parvairuotų dar vieną „BMW X5“.

Abu vyrai tvirtino, kad laikui bėgant jie automobilių negavo bei pareikalavo grąžinti pinigus, tačiau įtariamasis pareiškė, jog pinigus išleido.

Įtariamasis esą taip pat sakė pasiėmęs banko paskolą ir pinigus grąžinęs, tačiau M.P. ir H.K. pinigų tvirtino taip ir nesulaukę.

Šiuo metu A.D. nėra sulaikytas, jį ketinama apklausti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius