Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ziniūnų kaime gaisras pražudė tūkstančio fazanų fermą

Trečiadienio rytą Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad dega medinis pastatas Joniškio rajone, Ziniūnų kaime. Nuvykę ir liepsnas sutramdę ugniagesiai rado kraupų vaizdą – pastate nuo dumų užduso per 1000 fazanų.
Gaisras
Gaisras / Andrejs Strokins BFL/F64 nuotr.

Trečiadienio rytą, likus pusvalandžiui iki darbo pabaigos, Joniškio ugniagesiai išskubėjo gesinti degančio medinio pastato Ziniūnų kaime, esančiame prie pat Joniškio.

Pirminiais duomenimis, pastatas buvo nenaudojamas, tačiau paaiškėjo, kad jame buvo laikomi fazanai. Medinis pastatas degė atvira liepsna. Visi jame buvę fazanai, anot savininko, užduso.

Joniškio verslininkas Sigitas Petraitis teigia, kad pastate buvo laikomi jauni fazanai. Tai buvo vienintelė vieta, kurioje verslininkas augino šiuos paukščius.

Verslininkas dar nežino, ar bandys atgaivinti fazanų fermą, tačiau dabar gaisras šią S.Petraičio ūkio šaką sunaikino visiškai. „Nebeturėsime fazaniukų. Dabar reikia tvarkytis, o vėliau – žiūrėsime. Kol kas planų dar nekuriu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius