Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomas Vilniaus reperis DJ Sezzy parduoda savo gangsterišką visureigį (nuotraukos)

Pramogų pasaulio atstovas į interneto svetainę Autoplius.lt įdėjo šiek tiek pagražintą skelbimą, o iš susidomėjusių turtingų klientų laukia net trumpųjų žinučių.
DJ Sezzy parduoda automobilį „Cadillac Escalade“
DJ Sezzy parduoda automobilį „Cadillac Escalade“ / 15min.lt iliustracija

Iš proto dėl savųjų ratų ėjęs turkų kilmės vilnietis Sezeris Saylikas, jaunimui geriau pažįstamas kaip DJ Sezzy, pribrendo permainoms.

Svetainėje Autoplius.lt publikuojamas skelbimas, kad prabangusis „Cadillac Escalade“ parduodamas už 65 321 litą.

Skelbimas truputį pagražintas: nurodoma, kad mašina pagaminta 2003-iaisiais, nors iš tiesų 2002-aisiais. Maža to, melagingai teigiama, neva šis „Cadillac Escalade“ neeksploatuotas Lietuvoje. Galbūt įsivėlė techninė klaida.

Skelbimo komentaro skiltyje rašoma (kalba netaisyta – aut. past.): „Kaina su 22" Spinner ratais. Papildomai galit sumoket uz 24" Lexani Roma ir beveik naujos padangos 8000 Lt. Profesionali 1,5 Kw garso aparatura laimejusi daug prizu. Daug visokiu privalumu ir modifikaciju. Masina skirta exclusive zmonem. Tiktai samoningu pasiulymu. . . Domina keitimas. Siulykit visokiu variantu. Gali but su jusu priemoka. Sms tiktai i sita  61673999  . . Automobilis Lietuvoje! Nedauztas, geras stovis.“

15min.lt iliustracija/DJ Sezzy parduoda automobilį Cadillac Escalade
15min.lt iliustracija/DJ Sezzy parduodamo automobilio pagražintas skelbimas.

Aplinkybę, kad mašina yra Lietuvoje, 26 metų S.Saylikas pateikia kaip didžiausią pranašumą, nors daugeliui žinoma, jog šis visureigis mūsų šalies keliais rieda jau kelerius metus.

Beje, pernai 15min.lt užfiksavo DJ Sezzy, atbulomis riedantį per įvažiuoti draudžiantį ženklą ir už dyką pasistačiusį prabangų „Cadillac Escalade“ mokamoje vietoje.

Tada S.Saylikas tikino esąs geras vairuotojas ir džiaugėsi beveik neturėjęs reikalų su kelių policija.

Prieš metus paklaustas, ar neketina sunkmečiu atsisakyti 6 litrų darbinio tūrio variklio turinčios ir mažiausiai 20 litrų degalų 100 kilometrų ryjančios transporto priemonės, reperis pareiškė: „Negalvoju ką nors dar pirkti. Aš ir nelabai daug važinėju, studijoje daug dirbu. Išvažiuoju tik vakarais, į susitikimus. Apskritai tie 20 litrų – verta, galiu pasakyti!“

Mašinos, kainavusios apie 90 tūkst. litų, puošybai S.Saylikas yra išleidęs apie 50 tūkst. litų. Vien tam, kad pakeistų gamyklinius visureigio ratlankius ir padangas į dailesnius, S.Saylikas yra nepagailėjęs 16 tūkst. litų.

Kol mašina parduodama, reperis ja važinėja. Sekmadienio vakarą S.Saylikas pastebėtas sostinės „Akropolio“ mašinų stovėjimo aikštelėje.

Scanpix nuotr./S.Saylikas yra dalyvavęs erotiakame realybės aou.
„Scanpix“ nuotr./S.Saylikas yra dalyvavęs erotiškame realybės šou.

 

15min.lt iliustracija/DJ Sezzy parduoda automobilį Cadillac Escalade
15min.lt iliustracija/DJ Sezzy parduodamo automobilio „Cadillac Escalade“ pagražintas skelbimas.

 

Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Vairuotojas gangsteriaką visureigį atbulomis pastatė aioje Lukiakių gatvės vietoje.
Šio gangsteriško visureigio vairuotojui pasitaikydavo pažeisti KET.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius