Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonių aukų per praėjusios paros gaisrus išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 39 gaisrai ir 12 kitų incidentų, kuriuos likvidavo ugniagesiai gelbėtojai. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Vis dėlto viename gaisre nukentėjo pilietis. Šis gaisras trečiadienį popiet kilo Kaune, Martyno Yčo gatvėje, kur garaže užsidegė lengvasis automobilis VW Jetta. Mėgindamas iš garažo išstumti degančią mašiną, rankas ir veidą apdegė automobilio savininkas. Iškviesti medikai pagalbą jam suteikė vietoje. Liepsnos smarkiai nusiaubė ir mašiną. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Ugnis trečiadienį nuniokojo ir daugiau transporto priemonių. Ryte Vilniuje, Kirtimų gatvėje užsiliepsnojo mikroautobusas Iveco Daily. Per gaisrą išdegė variklio skyrius.

Pavakary Kėdainių rajone, kelyje Aristava – Kėdainiai – Cinkiškiai dėl trumpo jungimo elektros instaliacijoje užsidegė AB ,,Krekenavos agrofirma” krovininis automobilis Mercedes Benz 814. Per gaisrą apdegė šaldytuvo šaldymo agregatas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje užsiliepsnojo lengvasis automobilis Mercedes Benz C220. Liepsnas iš pradžių malšino vietos gyventojai, o visiškai jas užgesino atskubėję ugniagesiai. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį ryte Vilniuje buvo įregistruoti du gaisrai, kuriuose degė žiemai ruošiamas kuras. Savanorių prospekte gaisras kilo individualios įmonės ,,Inspe” katilinėje, kur užsidegė malkos ir briketai. Per gaisrą dar apdegė katilinės sienos.

Pupinės gatvėje UAB ,,Megavila” atviroje aikštelėje, kaip manoma, savaime užsidegė čia suverstos ir parduodamos anglys. Viena krūva degė atvira liepsna. Ugnis buvo užgesinta perpilant vandeniu ekskavatoriaus stumdoma anglį.

Trečiadienį popiet Trakų rajono Grendavės kaime užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, apdegė sienos, išdegė viduje buvę namų apyvokos reikmenys. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Pavakary Vilniuje, M.Sleževičiaus gatvėje, gaisras kilo UAB ,,Respublikos spaustuvė” gamybiniame pastate. Per gaisrą spaustuvės techninėje patalpoje apdegė ventiliacijos sistemos spintos, ventiliatorius ir elektros instaliacija, sudegė oro filtrai, aprūko patalpa. Įvykis tiriamas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune, Kalniečių gatvėje gaisras kilo Kauno kultūrizmo klubo ,,Antika” patalpose, kurios yra įrengtos daugiaaukščio namo rūsyje. Gaisro metu išdegė medinis lango rėmas ir vidinė jo apdaila, apdegė medinės sienos dailylentės ir sporto inventorius, aprūko patalpos. Gaisro aplinkybės taip pat aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius