Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonių aukų per praėjusią parą kilusius gaisrus išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad pirmadienio įvykių suvestinėje yra įrašyti 27 gaisrai ir 13 kitų incidentų, kuriuos likvidavo valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį ryte Raseinių rajono Kilupių kaime užsidegė G. F. gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, atvira liepsna degė pastato stogas. Gaisro metu nudegė šiferiu dengtas namo ir prieangio stogas, išdegė pastogė ir prieangio vidus, pradegė perdengimas. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Dar vienas gyvenamasis namas popiet užsiliepsnojo Jurbarko rajono Vozbutų kaime. Čia gaisro židinys buvo virtuvėje, kur išdegė grindys ir lubos, taip pat sudegė čia buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastys taip pat nustatinėjamos.

Vilkaviškio rajono Kybartų miestelyje, Rambyno gatvėje vakare dėl neatsargaus žmonių elgesio užsidegė nenaudojami ir apleisti du dideli sublokuoti garažai. Gaisro metu išdegė viduje buvusios šiukšlės ir padangos, aprūko pastatų sienos ir lubos.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Klaipėdoje, Reikjaviko gatvėje buvo padegtas lengvasis automobilis Opel Vectra. Per gaisrą išdegė mašinos degios detalės, aprūko šalia stovėjęs kitas lengvasis automobilis Renault Laguna. Įvykis tiriamas.

Kauno gelbėtojai pirmadienį ryte skubėjo į Gedimino ir Miško gatvių sankryžą, kur ant sustojusio automobilio Mazda nuvirto išpuvusi liepa. Medis buvo perpjautas ir patrauktas nuo automobilio. Mašina buvo aplamdyta, vairuotojas nenukentėjo.

Pirmadienį vakare Vilniuje Šiltnamių gatvėje, dviem paaugliams bešokinėjant nuo tilto vamzdžių, įvyko trumpas elektros laidų jungimas. Vienas berniukas su įvairiais kūno nudegimais buvo išvežtas į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Ugniagesiai pirmadienį iš vandens telkinių ištraukė du skenduolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius