Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonių aukų praėjusios paros gaisruose išvengta

Priešgaisirnės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 26 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 6 val. ryto Alytaus rajone, Gailiakiemio kaime, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau skendėjo liepsnose, jo stogo konstrukcijos buvo sugriuvusios. Gaisro metu sudegė medinė pastato dalis, perdengimas ir stogo konstrukcijos, apie 3 tonos šieno, apdegė apie 3 kub. m malkų, viduje buvę namų apyvokos daiktai. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 12.10 val. Jurbarko rajone, Šimkaičių miestelyje, Žemaičio gatvėje užsidegė lauko virtuvė. Per gaisrą apdegė virtuvės perdengimas ir sienos, o gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 14.45 val. Alytaus rajone, Venciūnų kaime, nuo žaibo iškrovos užsiliepsnojo prie sandėliukų priblokuotas medinis garažas. Gaisro metu sudegė garažas bei jame buvę 4 elektros varikliai. Sandėliukus ugniagesiams pavyko išgelbėti.

Apie 22.50 val. Kretingos rajone, Žutautų kaime, buvo padegtas medinis ūkinis pastatas. Per gaisrą apdegė pastato siena bei viduje sukrautos šakos. Įvykis tiriamas.

Antradienio rytą, apie 4.25 val., Raseinių rajone, Gabšių kaime, užsidegė UAB “Nordelita” gamybinės patalpos. Ugnis nuniokojo apie 70 kv. m pastato stogo, o gaisro priežastis ir nuostoliai dar tikslinami.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 22 kitus gelbėjimo darbus bei ištraukė du skenduolius. Pirmadienio rytą Anykščių rajone iš Viešintų miestelio parko tvenkinio buvo ištraukta nuskendusi 52-ejų metų moteris, o pavakare Pasvalio rajone, Sereikonių kaime, iš Įstros upės buvo ištrauktas kol kas nenustatytos tapatybės vyriškio kūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius