-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonių aukų per trečiadienį kilusius gaisrus išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 22 gaisrus ir atliko 12 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų gaisruose trečiadienį buvo išvengta.
Ugniagesiai
Gaisre / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Statistika

Trečiadienį ryte Vilniaus rajono Pociūnų kaime užsidegė S. B. gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastato stogą jau siaubė liepsnos. Ugnis sunaikino šiferinę stogo dangą ir medines jo konstrukcijas, apdegė statinio sienos, išdegė vidus. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Vakare Vilniuje, Antakalnio gatvėje gaisras kilo UAB ,, Smaragdo miestas” priklausančiame vaikų rengimo centre.  Per gaisrą viename iš kambarių išdegė grindys ir lubos, apdegė sienos bei durys. Vaikai nenukentėjo. Įvykis tiriamas.

Praėjusia naktį Šilutės rajono Pagrynių kaime užsiliepsnojo A. K. ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė mūrinės pastato dalies stogas, sudegė priblokuota medinė daržinė ir kelios tonos šieno. Gaisro priežastys taip pat nustatinėjamos.

Dar vienas ūkinis pastatas užsidegė pavakary Kauno rajono Sausinės kaime, sodų bendrijoje ,,Vanagynė”. Per gaisrą sudegė medinė pavėsinė, malkinė ir keliolika kubų malkų. Ugnis pagriebė bei sunaikino ir automobilį Volkswagen LT. Įvykis tiriamas.

Ugnis trečiadienį niokojo ir daugiau automobilių. Anksti ryte Kaune, Kleboniškio miške buvo pastebėtas degantis lengvasis automobilis Nissan Sunny. Privažiavimo prie gaisro vietos nebuvo, tad degančią mašiną teko gesinti milteliniais gesintuvais ir kibirais nešti vandenį iš upelio. Per gaisrą lengvasis automobilis visiškai sudegė. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Naktį Tauragės rajone, kelyje Aukštupiai – Žygaičiai nuo skardžio nuvažiavo ir užsidegė lengvasis automobilis Land Rover Discovery.  Gaisro metu mašina išdegė. Užgesinus ugnį sudegęs automobilis buvo ištrauktas iš griovio. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius