-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žvaigždžių paslydimai kelyje tęsiasi: vairuotojo teisės atimamos ir iš Donato Montvydo

Jaunas, bet etatiniu pažeidėju jau spėjęs tapti dainininkas ir šokėjas D.Montvydas bandys teisme įrodyti, kad Kelių policija jį baudžia per griežtai.
Donatas Montvydas
Donatui Montvydui Kelių policija siūlo nevairuoti 5 mėnesius, tačiau vaikinas nesutinka ir žada ieškoti užtarimo teisme. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Iš televizijos ekranų ir pramoginių žurnalų puslapių jau senokai nedingstantis 22 metų dainininkas bei šokėjas D.Montvydas nelinkęs viešinti savo poelgių prie vairo.

Pirmadienį 15min.lt paklaustas, kokią bylą šią savaitę turės Vilniaus apygardos administraciniame teisme, TV projekto „Šok su manimi“ vienas lyderių D.Montvydas skubėjo baigti pokalbį: „Paskambinkite Martynui Tylai – jis jums nušvies.“

Žvaigždžės vadybininkas M.Tyla 15min.lt sakė nelabai prisimenantis šios „pakankamai senos istorijos“, tačiau leido suprasti, kad D.Montvydas siekia išlaikyti iš rankų slystantį vairuotojo pažymėjimą.

„Tikrai nieko čia naujo nėra, bet dabar negaliu pakomentuot, reikėtų ieškotis, kur kada buvo siųsta kažkas. Nieko blogo! Čia žiūriu visi, pavyzdžiui, Deividas Meškauskas Kelių policijai papuola. Čia nieko nepadarysi. Jauni vairuotojai, taip kad nėra kuo stebėtis“, – aiškino vadybininkas.

15min.lt žiniomis, sostinės Kelių policija nutarė atimti D.Montvydo vairuotojo pažymėjimą, nes būdamas nepatyręs vairuotojas jis mažiausiai tris sykius pažeidė KET, sykį netgi sukėlė avariją.

Vairuotojams, nesulaukusiems 25 metų, tačiau sistemingai pažeidžiantiems Kelių eismo taisykles (KET), pareigūnai yra linkę skirti ne tik pinigines baudas, bet ir griežtesnę nuobaudą – teisių atėmimą nuo mėnesio iki pusmečio.

D.Montvydui Kelių policija pasiūlė susilaikyti nuo vairavimo 5 mėnesius, tačiau ši nuobauda vaikinui pasirodė per griežta. Todėl dainininkas, kaip minėta, kreipėsi į Vilniaus apygardos administracinį teismą, prašydamas pakeisti neparankų policijos nutarimą.

D.Montvydas teismui turėtų argumentuotai paaiškinti, kodėl, jo nuomone, pareigūnų skirta nuobauda šiuo atveju yra neteisinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius